UTAKMICA BEZ PRITISKA: ''Trešnjice'' i ''vukovi'' mirno dočekuju završnicu sezone

V.M.

24. 04. 2024. u 10:09

ZAOSTALE utakmice 29. kola Premijer lige su danas na programu, a jednu od njih odigraće Bornmut i Vulverhempton koji se sastaju na ''Molinjuu'' od 20:45.

УТАКМИЦА БЕЗ ПРИТИСКА: Трешњице и вукови мирно дочекују завршницу сезоне

Foto Profimedia

Današnji rivali imaju dosta dobre sezone i završnicu prvenstva dočekuju na sredini tabele, nešto su bolji Vulvsi koji su trenutno 11. sa 43 osvojena boda, dok Bornmut zauzima 13. mesto na tabeli sa 42 poena na svom saldu.

Pošto rezultatski ovaj meč nema preveliku važnost jer su oba tima daleko od mesta koja vode u Evropu ili zone ispadanja, u centru pražnje biće trener gostiju Martin O'Nil. On je prošle sezone bio na čelu Bornmuta sa kojim je odradio sjajan posao i sačuvao ga u eliti, ali pred početak ove napravio je iznenađujući potez prešavši u Vulvse što je iznenadilo čelnike domaće ekipe.

O'Nil će biti motivisan da pobedi svoj star tim, kao i da okonča lošu seriju sadašnje ekipe jer njegovi izabranici ne znaju za pobedu na šest vezanih mečeva na kojima su doživeli četiri poraza uz dva remija.

Sa druge strane ni Bornmut nije slavio na svoja poslednja tri duela i na njima je doživeo dva poraza pored podele bodova sa Junajtedom (2:2).

Ono što je karakteristično za ''trešnjnice'' je to da igraju mečeve sa dosta golova, a verujemo da će to i danas biti slučaj jer su ovo timovi koji nemaju za šta da se bore i trebali bi gledati nešto ''opušteniji'' meč na ''Molinjuu'' i očekujemo rezultat sličan onom iz njihovog duela iz prvog dela sezone kada je vilo 2:1 za Vulvse.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)