DOMAĆI TIP: Čukarički mora da slavi kako bi ostao u borbi za Evropu

V.M.

26. 04. 2024. u 10:10

U prvoj utakmici 32. kola Superlige Srbije sastaće se Čukarički i Mladost iz Lučana. Meč se igra na Banovom brdu i počeće u 19 časova.

ДОМАЋИ ТИП: Чукарички мора да слави како би остао у борби за Европу

FOTO: M. Vukadinović

Čukarički je ove sezone debitovao u Evropi, ali nije se lepo proveo u Ligi konferencija gde je zauzeo poslednje mesto u svojoj grupi bez ijednog osvojenog boda.

Ipak, finansijski benefiti igranja u Evropi su veliki, pogotovo za srpske klubove i u završnici sezone ekipa sa Banovog brda će pokušati da se približi vrhu tabele, kako bi mogli da se bore za neko od prva četiri mesta koja vode u evropska takmičenja.

''Belo-crni'' su trenutno šesti i zaostaju pet bodova za četvrtoplasiranim Radničkim iz Kragujevca, a takođe vredi napomenuti da ukoliko Vojvodina ne pobedi Zvezdu u finalu Kupa Srbije, onda će i peta ekipa igrati u Evropi. To mesto pripada upravo Voši, a ona je osvojila dva boda više od Čukaričkog u dosadašnjem toku prvenstva.

Što se tiče gosta, Mladost je iznenadila plasmanom u plej-of Superlige Srbije i realno je da nema preveliku ulogu u njemu zbog kvaliteta ekipa koje nastupaju u doigravanju.

Jedina ekipa za koju se može reći da je sličnog kvaliteta je Napredak, a upravo su njega savladali u prošlom kolu sa 3:1 pred svojim navijačima u Lučanima.

Današnji rivali su se sastali dva puta ove sezone i oba tima su upisala po pobedu na svojim terenima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori