''CVET ŠANGAJA'' JE SJAJNO OTVORIO SEZONU: Lider ne zna za poraz nakon uvodnih osam kola

V.M.

01. 05. 2024. u 08:45

U okviru devetog kola kineske Superlige, Šangaj Šenhua će dočekati Cangdžou (14:00).

ЦВЕТ ШАНГАЈА ЈЕ СЈАЈНО ОТВОРИО СЕЗОНУ: Лидер не зна за пораз након уводних осам кола

Foto: Profimedia

Domaćin je silovito otvorio sezonu, ne zna za poraz u uvodnih osam kola i sa dvadeset osvojenih poena se nalazi na vrhu tabele Superlige.

Ostvario je šest pobeda do sada pored kojih je odigrao i dva remija, a jedan od njih smo videli u prošlom kolu kada je u gradskom derbiju podelio plen sa braniocom titule, Šangaj portom (1:1).

Ono što je posebno impresivno kod Šenhue je njena gol-razlika, 17:4, tako da pored jednog od najefikasnijih napada ima i najbolju odbranu lige.

Sa druge strane, gosti su isto veoma dobro otvorili prvenstvo, sakupili su 13 bodova u prvih šest kola, ali nakon toga su doživeli uzastopne poraze od Šandonga i Henana, tako da su pali na šesto mesto na tabeli.

Za Cangdžou se može reći da igra veoma otvoren, napadački fudbal, postgili su 14 i primili 15 pogodaka do sada i jedino se na Šandogovom mečevima više puta tresla mrežu (31) u uvodnih osam kola Superlige.

Iako su susret današnjih rivala u skorijoj istoriji uglavnom bili tvrdi, ne verujemo da će to biti slučaj zbog fudbala kakav gaje gosti, a uz to bi dodali i duplu šansu na razigranog domaćina na čijim utakmicama kod kuće ove sezone u proseku padaju tačno tri gola.

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene