POSTOJI ŠANSA DA ZVEZDA DANAS OVERI TITULU: Vladan Milojević je uradio sjajan posao u drugom delu sezone

V.M.

02. 05. 2024. u 10:04

U okviru 33. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde će ugostiti TSC (19:00).

ПОСТОЈИ ШАНСА ДА ЗВЕЗДА ДАНАС ОВЕРИ ТИТУЛУ: Владан Милојевић је урадио сјајан посао у другом делу сезоне

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon dosta slabijeg prvog dela sezone, pod palicom Vladana Milojevića Zvezda se vratila na vrh tabele u nastavku prvenstva i osvojiće novu titulu, a postoji matematička šansa da to uradi danas pred svojim navijačima.

Trenutno ima 11 poena prednosti u odnosu na Partizan, a pored ovog meča ostala su da se odigraju još četiri kola, tako da ako ''crveno-beli'' slave, a ''crno-beli'' remiziraju ili izgube to bi značilo novi trofej za tim iz Ljutice Bogdana.

Što se tiče forme, Zvezda dominira u prolećnom delu sezone, na 15 utakmica u svim takmičenjima ostvarila je čak 13 pobeda uz samo dva remija, tako da nema nijedan poraz!

Pored toga što će osvojiti titulu, imaće priliku za duplu krunu jer 21. maja igra finale kupa protiv Vojvodine.

Sa druge strane, TSC se bori za drugo mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, a pobeda nad Partizanom od pre par dana (2:1) održala mu je nade da može do njega.

Tim trijumfom smanjio je razliku u odnosu na ''crno-bele'' na četiri boda i realno gledano verovatno će morati da slavi na preostalim utakmicama kako bi ih pretekao na tabeli.

Pre Partiazan, izabranici Žarka Lazetića su savladali Vojvodinu (3:2), tako da u dobrom ritmu dočekuju današnji susret, a određeno samopouzdanje im daje činjenica da su u prvomm delu sezone uspeli da odnesu bod sa stadiona ''Rajko Mitić'' (1:1).

Ipak, kada su se sastali sa Zvezdom na svom terenu, branilac titule ih je rutinski savladao sa 3:1, a mi očekujemo da i danas učini u prestonici.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao