''CRNO-BELI'' SU NADOMAK OSVAJANJA TITULE: Najveći hit Premijer lige ima izglednu priliku da se usami na vrhu tabele

V.M.

09. 05. 2024. u 09:35

U 33. kolu jermenske Premijer lige fudbaleri Ararat Jerevana će ugostiti aktuelnog lidera, ekipu Noe, na ''Republika stadionu'' (17.00).

ЦРНО-БЕЛИ СУ НАДОМАК ОСВАЈАЊА ТИТУЛЕ: Највећи хит Премијер лиге има изгледну прилику да се усами на врху табеле

Foto: Profimedia

Veoma se zanimljiva borba za titulu vodi u Jermeniji ove sezone i čak tri tima se nalaze u njoj. U najboljoj poziciji je Noa koja je trenutno prva na tabeli sa 71 osvojenim bodom, isto ima i Ararat Jermenija, ali uz odigran meč više, dok svoju šansu vreba i velikan Pjunik sa 70 poena na svom saldu.

Ono što je posebno zanimljivo u ovoj trci je to što su do kraja ostala samo još četiri kola, uključujući ovo, i u njima ćemo gledati obračune Noe sa Pjunikom, odnosno Ararat Jermenijom, mečevima koji mogu direktno odlučiti šampiona.

Današnji gost je apsolutno najveći hit prvenstva, u pitanju je klub napravljen 2017. godine kojem je najveći uspeh osvajanje nacionalnog kupa 2020. godine, a sada mu se otvorila neverovatna prilika da osvoji titulu i pobedom na današnjem meču bi napravio veliki korak ka njoj.

Što se tiče forme ''crno-belih'', na poslednjih pet utakmica osvojili su 12 bodova, a proteklog vikenda posle neočekivanog poraza od Širaka vratili su se na pobedničku stazu trijfumom nad Alaškertom (2:1).

Sa druge strane, Ararat Jerevan mirno dočekuje završnicu prvenstva i igra bez ikakvog pritiska jer se nalazi na šestoj poziciji, predaleko od zone ispadanja i borbe za plasman u Evropu.

To igranje bez pritiska je očigledno pomoglo domaćinima koji pružaju solidne partije u proteklih par kola i na minule tri ligaške utakmice sakupili su sedam bodova.

U prvom delu sezone Noa je u goleadi savladala današnjeg rivala sa 4:3, a mi verujemo da će to ponovo učiniti.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)