HIT SUPERLIGE PREKIDA PARTIZANOVU SERIJU? "Crno-beli uvek pobeđuju kada poslednje kolo igraju kod kuće

O. M.

25. 05. 2024. u 07:45

PARTIZAN dočekuje ekipu kragujevačkog Radničkog u 37. kolu Superlige Srbije. Utakmica se igra na stadionu u Humskoj od 18 časova.

ХИТ СУПЕРЛИГЕ ПРЕКИДА ПАРТИЗАНОВУ СЕРИЈУ? Црно-бели увек побеђују када последње коло играју код куће

FOTO: FK Partizan

"Parni valjak" je pobedom nad Čuakričkim u prošlom kolu uspeo da obezbedi mesto u kvalifikacijama za ligu šampiona za sebe, a Kragujevčanima mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Zbog tog antologijskog uspeha organizovano je veliko narodno veselje danas u Kragujevcu, koje počinje u 18 časova direktnim prenosom utakmice u Beogradu, a vrhunac će biti oko 22.30 kada se očekuje da se fudbaleri Radničkog vrate iz Beograda.

Bez obzira kakav rezultat ostvare u Humskoj, doček će sigurno biti spektakularan. A razloga za optimizam imaju, jer Radnički zaista igra odlično ove sezone. Ipak, dve stvari ne idu im na ruku. Prva je ta što se Partizna vratio iz rezultatske krize, a druga je tradicija koja kaže da "crno-beli" od osamostaljenja Srbije u deset navrata kada je u Humskoj spuštana zavesa na Superligu ima isto toliko pobeda.

Želeće "parni valjak" i da se pobedom iskupi pred navijačima za loše igre u poslednje vreme, pošto je pprethodna pobeda ostvarena u gostima na Banovom brdu. Ali, ova srezona na kraju je ispala uspešnija od prošle kada je Partizan zabeležio najgori rezultat u novijoj istoriji - četvrto mesto. Ipak, i tada su "crno-beli" smogli snage da pobede u poslednjoj utakmici sezone, tada je žrtva bio Voždovac.

"Parni valjak" i "crveni đavoli" su ove sezone odigrali dve utakmice sa različitim ishodom i raspoloženjem, naročito navijača Partizana, kao posledica toga. U prvom delu sezone, na kragujevačkom "Čika Dači" bilo je čak 4:0 za "crno-bele" posle čega su večitom rivalu Crvenoj zvezdi pobegli na "plus sedam". Činilo se tada da Partizan ima veliku priliku da posle sedam godina prekine dominaciju "crveno-belih" i vrati naslov prvaka.

Ipak, samo dva meseca kasnije, Radnički je "crno-belima" otrgao dva boda u Humskoj i tada je već postalo jasno da će borba za titulu biti veoma teška. istina, Partizan je u sledećoj utakmici pobedio "večitog rivala" vi vratio se na čelo tabele, ali to je bila "labudova pesma" izabranika Igora duljaja, koji je u međuvremenu svoje mesto na klupi prepustio Albertu Nađu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,12)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)