VRH PROTIV DNA: ''Žuta horda'' dominira od samog starta prvenstva

V.M.

29. 05. 2024. u 09:39

DANAS ćemo gledati obračun timova iz vrha i dna tabele kada Bode Glimt bude ugostio Sandefjord u 19. kolu norveškog prvenstva (19.00).

ВРХ ПРОТИВ ДНА: Жута хорда доминира од самог старта првенства

Foto Profimedia

Aktuelni šampion je silovito započeo odbranu titule i nalazi se na prvom mestu posle deset odigranih utakmica sa 23 sakupljena boda. Ostvario je sedam pobeda na uvodnih deset utakmica, mada vredi napomenuti da je doživeo blag pad u formi uoči današnjeg susreta.

Poražen je od Ham Kama (0:1), a nakon toga je remizirao sa novajlijom KFUM-om (1:1), tako da će danas pred svojim navijačima tražiti izlaz iz mini-krize.

Bode je neporažen kod kuće ove sezone, sakupio je 11 bodova na svom terenu, a takođe vredi napomenuti da ima najbolji napad (23 gola), kao i najbolju odbranu u ligi (sedam primljenih pogodaka).

Sa druge strane, Sandefjord nikako da se pokrene. Delovalo je da je uhvatio ritam početkom maja kada je vezao dve pobede, ali nakon toga je doživeo tri uzastopna poraza.

Gosti ovaj meč dočekuju na predzadnjem mestu tabele Elitaserije i s obzirom na to da su osvojili jedan bod na pet gostovanja ove sezone, nemaju mnogo čemu da se nadaju u Glimtu.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd