BIVŠI TRENER ZVEZDA JE NAPRAVIO ČUDO: NJegovo ime odjekuje širom Ujedinjenih Arapskih Emirata

V.M.

29. 05. 2024. u 10:15

NEKADAŠNjI stručnjak srpskog šampiona Miloš Milojević napravio je veliko čudo sa Al Vaslom koji je osvojio UAE ligu, ali sezona nije gotova i novopečeni prvaci će u pretposlednjem kolu igrati veliki derbi sa osvajačem azijske Lige šampiona Al Ainom na ''Tahnun bin Mohamed stadionu'' (19.00).

БИВШИ ТРЕНЕР ЗВЕЗДА ЈЕ НАПРАВИО ЧУДО: Његово име одјекује широм Уједињених Арапских Емирата

Foto Profimedia

Na početku sezone svi su predviđali borbu između Šababa i Al Aina za titulu, međutim, od samog starta sezone sjajni Al Vasl je istakao kandidaturu za prvo mesto svojim neverovatnim igrama i više nego impresivnim nizom od 21 vezane prvenstvene utakmice bez poraza.

Za to vreme upisali su čak 17 pobeda uz samo četiri odigrana remija, što ih je lansiralo na vrh tabele na kojem su se zadržali do samog kraja.

Meč kojim su matematički obezbedili titulu odigran je proteklog vikenda kada su dočekali Šabab Ah Ahli Marka Nikolića i ubedljivo su slavili sa 3:0.

Sa druge strane, još jedan veliki uspeh napravio je i Al Ain koji današnji meč dočekuje kao novopečeni osvajač azijske Lige šampiona jer je u finalu ubedljivo savladao Jokohama marinerse. Nije delovalo da će to biti slučaj nakon poraza u prvom meču (1:2), ali kod kuće su bili više nego dominatni slavivši sa 5:1.

To je Al Ainu bila druga titula, prva nakon 2003. godine, a takođe na taj način su ''zamaskirali'' dosta slabe nastupe u domaćem prvenstvu gde u zauzeli razočaravajuće treće mesto sa čak 19 bodova zaostatka u odnosu na Al Vasl.

Na prvom ovosezonskom duelu današnjih rivala Al Vasl je slavio sa 3:1, a mi očekujemo novu goleadu u njihovoj režiji.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči