KO ĆE BITI ČLAN SUPERLIGE SRBIJE? Uloga favorita u drugom paru baraža pripada razigranoj ''panečvačkoj dizelki''

V.M.

30. 05. 2024. u 08:57

PRVU utakmicu baraža Superlige Srbije večeras će odigrati Inđija i Železničar koji se sastaju na ''Lagatoru'' od 18 časova.

КО ЋЕ БИТИ ЧЛАН СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ? Улога фаворита у другом пару баража припада разиграној панечвачкој дизелки

FOTO: M. Vukadinović

Železničar je sredinom druge polusezone već bio viđen kao novi član Prve lige Srbije, igrao je veoma loše i delovalo je da nema nikakve šanse za opstanak, a onda je usledio dolazak Tomislava Sivića na klupu.

Iksusni stručnjak je ''preporodio ekipu'' koja do tada nije mogla da osvoji bod, a prvenstvo je završila u seriji od osam vezanih utakmica bez poraza. 

Zahvaljujući toj sjajnoj seriji ''pančevačka dizelka'' se izdigla sa dna i regualarni deo sezone je završila na 14. mestu, a mesto u baražu osigurala je remijem sa Javorom u Ivanjici u poslednjem kolu.

Sa druge strane, Inđija se gotovo čitav deo sezone borila za drugo mesto koje direktno vodi u Superligu, ali u završnici nije mogla da izdrži korak sa Jedinstvom i to mesto je na kraju zasluženo pripalo ekipi iz Uba.

Domaćin je imao osam bodova manje od Jedinstva, a ta razlika napravljena je u poslednjih nekoliko kola jer je Inđija remizirala na svoja zadnja tri meča za razliku od Jedinstva koje je nizalo pobede.

Današnji meč igraće se na ''Lagatoru'' u Loznici koji je skoro bio domaćin finala Kupa Srbije, jer stadion u Inđiji ne ispunjava uslove Superlige, što pored bolje forme može biti velika prednost za Železničar jer Inđija neće imati podršku domaćih navijača.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)