IVAN KECOJEVIĆ: Leganes ne kalkuliše, osvojiće sva tri boda

Ž. U.

02. 06. 2024. u 11:00

Bivši fudbaler Albasetea, tipuje poslednje kolo Španije 2

ИВАН КЕЦОЈЕВИЋ:  Леганес не калкулише,  освојиће сва три бода

Foto: Profimedia

ALKORKON – BURGOS 2-3

Alkorkon nije uspeo da se spasi ispadanja. Oproštaj od Segunde za domaćina biće mučan, najbolji tip je 2-3 gola.

ANDORA – FEROL 0-2

Andora će naredne sezone igrati u trećoj ligi, najviše zbog lošeg učinka na strani. Kod kuće je uvek čvrsta, ovde predviđam malo golova.

UESKA – LEVANTE 2-3

Ueska je u međusobnim duelima bolja od Amorebijete, što znači da ne može ispasti. Biće bezbrižna u okršaju sa Levanteom, od koga se takođe očekuje nonšalantna partija, jer je izgubio mogućnost da se domogne baraža. Predlažem 2-3.

EIBAR – OVIJEDO 3+

Eibaru odgovara samo pobeda, kako bi čekao kiks Leganesa da ga prestigne na drugom mestu. Ipak, Ovijedu, koji zna da igra samo napadački, potrebni su bodovi da se zadrži u prvih šest, što donosi baraž.

FIKS ELDENSE – HIHON 2

Hihon je sedmi. U poslednjem kolu probaće da preskoči šestoplasirani Santander, za kojim ima dva boda zaostatka. Ako uspe u toj nameri, igraće u baražu za Primeru. Dvojka je fiks.

ESPANjOL – KARTAHENA Tim12+

Espanjol je skoro polovinu utakmica, čak 18, odigrao nererešno. Formu pred susrete baraža, probaće da podigne protiv Kartahene.

FIKS LEGANES – ELČE 1

Domaćinu je dovoljan bod da sezonu kruniše direktnim plasmanom u elitu. Ipak, mislim da neće rizikovati, već će upisati sva tri protiv Elčea.

MIRANDES – AMOREBIJETA GG

Biće bar po gol na obe strane u susretu direktnih konkurenata za opstanak.

TENERIFE – VALjADOLID 1

Valjadolid je trijumfom nad Viljarealom B osigurao plasman u Primeru. Uspeh je slavio nekoliko dana, što bi moglo da ga razoruža za meč na Kanarskim ostrvima protiv Tenerifa.

VILjAREAL B – SANTANDER GG, X2

Santander je igrao loše u prošlom kolu, kao da ne želi u baraž za najjači rang. Gol-gol je prva opcija na terenu Viljareala, a tek druga dupla šansa na goste.

SARAGOSA – ALBASETE 0-2

U duelu bez takmičarskog značaja očekujem da šansu dobiju igrači koji su tokom sezone imali malu minutažu. Pretpostavljam da neće biti više od dva gola.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO