IGRALI NOKAUT FAZU LIGE ŠAMPIONA OVE SEZONE, A IDUĆE MOGU OSTATI BEZ EVROPE: ''Lavovi'' su baš ''posustali'' u plej-ofu

V.M.

31. 05. 2024. u 11:12

OD 19 časova na ''Parken stadionu'' ćemo gledati obračun između Kopenhagena i Randersa koji će odlučiti o tome ko će iduće sezone nastupati u Ligi konferencija.

ИГРАЛИ НОКАУТ ФАЗУ ЛИГЕ ШАМПИОНА ОВЕ СЕЗОНЕ, А ИДУЋЕ МОГУ ОСТАТИ БЕЗ ЕВРОПЕ: Лавови су баш посустали у плеј-офу

FOTO: Profimedia

Šampion nije uspeo da odbrani tron, Kopenhagen je regularni deo sezone završio na trećem mestu, a situacija se nije promenila ni nakon plej-ofa. 

Borio se za titulu, ali slabim rezultatima u poslednja tri kola u kojima je doživeo poraze od Midtjilanda i Argusa, uz remi sa Nordšelandom izgubio je sve šanse za odbranu trofeja.

Iako je igrao nokaut fazu Lige šampiona ove sezone, sledeće neće ni nastupati u takmičenju, a danas će se boriti za mesto u Ligi konferencija protiv Randersa koji je bio najbolji tim u plej-autu.

Randers je bio prilično dobar u grupi u kojoj se odlučivalo ko je ispadao iz elite. Ostvarili su pet trijumfa, tri remija i dva poraza, pa su se sa ukupno 41 osvojenim bodom iz 32 odigrana meča izborili za finalni okršaj na ''Parken stadionu'' koji pobedniku donosi kvalifikacije za Konferencijsku ligu sledeće sezone.

Današnji rivali su se sastali dva puta i u oba navrata Kopenhagen je bio veoma napadački raspoložen slavivši sa 4:0 i 4:2.

''Lavovi'' su znatno kvalitetnija ekipa i tipujemo fiks na ekipu iz prestonice.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo