ŽELEZNIČAR NE PRESTAJE DA ''MELJE'': Pančevci su sve bliži opstanku u Superligi Srbije

V.M.

03. 06. 2024. u 09:10

U revanš utakmici baraža Superlige Srbije fudbaleri Železničara će u Pančevu ugostiti Inđiju (20.00).

ЖЕЛЕЗНИЧАР НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА МЕЉЕ: Панчевци су све ближи опстанку у Суперлиги Србије

FOTO: M. Vukadinović

Železničar je sredinom druge polusezone već bio viđen kao novi član Prve lige Srbije, igrao je veoma loše i delovalo je da nema nikakve šanse za opstanak, a onda je usledio dolazak Tomislava Sivića na klupu.

Iksusni stručnjak je ''preporodio ekipu'' koja do tada nije mogla da osvoji bod, a prvenstvo je završila u seriji od osam vezanih utakmica bez poraza. 

Zahvaljujući toj sjajnoj seriji ''pančevačka dizelka'' se izdigla sa dna i regualarni deo sezone je završila na 14. mestu, a mesto u baražu osigurala je remijem sa Javorom u Ivanjici u poslednjem kolu.

Sa odličnim igrama nastavila je i u baražu, jer današnji revanš dočekuje sa prednošću od jednog gola (2:1) i veliki je favorit da opstane u eliti.

Heroj pobede na ''Lagatoru'' bio je Romanić koji je postigao dva gola, a pored njega vredi istaći partiju i Hajdina koji je asistirao za oba pogotka mladog centafora.

Sa druge strane, Inđija se gotovo čitav deo sezone borila za drugo mesto koje direktno vodi u Superligu, ali u završnici nije mogla da izdrži korak sa Jedinstvom i to mesto je na kraju zasluženo pripalo ekipi iz Uba.

Domaćin je imao osam bodova manje od Jedinstva, a ta razlika napravljena je u poslednjih nekoliko kola jer je Inđija remizirala na svoja zadnja tri meča za razliku od Jedinstva koje je nizalo pobede.

Momentum je na strani Železničara koji je u Loznici pokazao da je kvalitetniji tim i očekujemo da novim trijumfom overi status superligaša za iduću sezonu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)