SRBIJU POSEBNO INTERESUJE OVAJ MEČ: Dragan Stojković Piksi pomno prati naše rivale na Evropskom prvenstvu

V.M.

03. 06. 2024. u 11:44

JEDNA od reprezentacija sa kojima će Srbija na Euru ukrstiti koplja je Engleska, a ''Gordi Albion'' će prvi pripremni meč uoči prvenstva u Nemačkoj odigrati večeras na ''Sent Džejmsis parku'' gde će ugostiti Bosnu i Hercegovinu (20.45)

СРБИЈУ ПОСЕБНО ИНТЕРЕСУЈЕ ОВАЈ МЕЧ: Драган Стојковић Пикси помно прати наше ривале на Европском првенству

Foto: M.Vukadinović

Dugo Engleska sa ovakvim očekivanjima nije dolazila na jedan turnir kao što će na predstojeće Evropsko prvenstvo. Strahovit tim na raspolaganju ima selektor Sautgejt koji je i sam bio deo legendarnih timova ''Gordog Albiona'' koji čeka na trofej još od Svetskog prvenstva 1966. godine.

Ekipu predvodi kapiten Hari Kejn, a pored njega tu su suprezvezde poput Belingama, Fodena, Sake i mnogih drugih, pa je jasno zašto se, uz Francusku, Englezi smatraju za favorite broj jedan u Nemačkoj.

Jedna od selekcija sa kojima će se sigurno tamo sastati je Srbija, tako da će naš selektor Dragan Stojković Piksi pomno pratiti današnji meč kako bi pronašao način da se ''orlovi'' što bolje suprotstave Ostrvljanima.

Pored ove dve reprezentacije, deo grupe ''C'' će biti Slovenija i Danska, tako da ne bi trebalo da Englezi imaju previše problema sa plasmanom u nokaut fazu, a pored Bosne uoči Evropskog prvenstva odigraće prijateljski meč i sa Islandom.

Njihov današi rival se nalazi u lošoj formi, Bosanci su doživeli četiri vezana poraza pre dolaska na ''Sent Džejmsis park'' i realno gledano nemaju velike šanse u Njukaslu.

Ostali su bez plasmana na Euro iako su bili nadomak plasmana u finale plej-ofa kada su vodili pred svojim navijačima sa 1:0 protiv Ukrajine, ali pad koncentracije u završnici meča i dva primljena u periodu od tri minuta koštala su ih borbe za mesto u Nemačkoj.

Zanimljivo je to da se Engleska i Bosna nikada do sada nisu sastale, a mi očekujemo da će domaćini bez većih problema odneti pobedu na njihovom prvom međusobnom susretu.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto