OD NEMACA SE DOSTA OČEKUJE: Ambicije ''pancera'' su znatno porasle od dolaska Nagelsmana na klupu

V.M.

03. 06. 2024. u 13:59

''PANCERI'' će prvi od dva pripremna meča uoči Evropskog prvenstva odigrati večeras protiv Ukrajine na ''Maks Marlok stadionu'' u Nirnbergu (20.45).

ОД НЕМАЦА СЕ ДОСТА ОЧЕКУЈЕ: Амбиције панцера су знатно порасле од доласка Нагелсмана на клупу

FOTO: Tanjug/AP

Iako nije imala dobre rezultate na velikim takmičenjima od kada je osvojila Svetsko prvenstvo 2014. godine, Nemačka kao domaćin ima velika očekivanja od predstojećeg Evropskog prvenstva.

Nekoliko trenera se smenjivalo na klupi ''pancera'' u poslednjem periodu, ali od kada je Nagelsman preuzeo kormilo ekipa je proigrala i zabeležila par impresivnih pobeda protiv Francuske (2:0) i Holandije (2:1).

Zahvaljujući njima moral se digao u redovima Nemačke koja u svom sastavu ima nekoliko odličnih fudbalera poput Ridigera, Virca, Kimiha, Musijale i naravno Tonija Krosa koji se penzioniše nakon Eura.

Danas će imati veoma dobru proveru u vidu Ukrajine koja je u naletu nakon što je preko baraža osigurala mesto na Evropskom prvenstvu. 

U kvalifikacijama nije mogla protiv Italije i Engleske, ali je zato u baražu bila bolja prvo od Bosene (2:1), a zatim i Islanda identičnim rezultatom.

Ukrajina je jedna od reprezentacija koja je u usponu, glavni igrači su joj dosta mladi (Zabarnji, Mudrik, Cigankov...) i ova generacija bi tek trebala da pruži svoje najbolje nastupe.

Trenutno se nalaze u seriji od šest vezanih mečeva bez poraza, a na tim utakmicama su upisali čak pet pobeda uz samo jedan remi.

Oba tima su u dobrom ritmu, igraju kvalitetan fudbal i trebalo bi da bude golova, a uz to bismo dodali duplu šansu na domaćina koji će imati značajnu podršku sa tribina.

NAŠ TIP: 1X&|1+||1+ (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura