GOLEADA U NAJAVI: Fudbal kakav gaje ovi rivali obećava dosta pogodaka

V.M.

06. 06. 2024. u 07:50

FUDBALERI Holandije će večeras od 20.45 na ''De Kajpu'' odigrati prijateljski meč sa Kanadom.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Фудбал какав гаје ови ривали обећава доста погодака

EPA

Ronald Kuman se sprema da odvede Holandiju na još jedan veliki turnir u kojem će pokušati da okončaju 36-godišnje čekanje na trofej koji su poslednji put osvojili 1988. na Evropskom prvenstvu u Zapadnoj Nemačkoj.

Holandija je imala niz od četiri pobede na početku godine, postigavši 12 golova u mečevima protiv Grčke, Republike Irske, Gibraltara i Škotske bez primljenog gola.

Međutim, poraz 2:1 od Nemačke na poslednjem odigranom susret usporio je njihov zamah uoči Eura i možda je istakao da će poboljšanja biti potrebna samo da bi se napravio ozbiljan rezultat u Nemačkoj.

Tamo će biti u neugodnoj grupi sa Francuskom, Austrijom i Poljskom, tako da im je preko potrebno podizanje atmosfere protiv Kanade i Islanda sa kojima će igrati prijatljske utakmice uoči Eura.

Kuman je već odabrao 26 igrača koje će voditi na prvenstvo, tako da mu ove dve utakmice mogu pomoći da se ''iskristališe'' ko će biti starter, a ko će igrati sa klupe na Evropskom prvenstvu.

Sa druge strane, Kanađani će nešto kasnije ovog meseca nastupati na turniru Kopa Amerika gde će biti u veoma teškoj grupi sa Argentinom, Peruom i Čileom.

Današnji meč biće im dobra priprema za taj turnir, tako da se očekuje da u najjačem mogućem sastavu izađu večeras u Roterdamu na ''De Kajpu''.

Gosti su reprezentacija koja je u usponu, Svetsko prvenstvo u Kataru im je bilo prvo veliko takmičenje na koje su se plasirali posle dugo vremena, a posle toga su i dogurali do finala Gold kupa gde ih je savladala Amerika posle boljeg izvođenja penala.

Ipak, nakon toga forma im nije na zavidnom nivou i na poslednje četiri utakmice su upisali po dve pobede i poraza, tako da je i njima potrebno da uhvate zalet uoči prvenstva Južne Amerike.

Početkom maja, Kanađane je preuzeo Džesi Marš koji je imao nekoliko neuspelih avantura na klupi Lajpciga i Lidsa, tako da je i on oran da popravi svoju reputaciju i pokaže zašto je jedno vreme bio među najperspektivnijim trenerima sveta.

Oba trenera i reprezetnacije gaje napadački fudbal, zbog toga očekujemo otvoren meč i verujemo da će biti dosta golova na ''De Kajpu''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,72)

Uskoro opširnije

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo