PODRŠKA SA TRIBINA ''NOSI'' ''SAMURAJE'': Povratak nosilaca igre bi trebao da bude dovoljan za rutinsku pobedu Japanaca

V.M.

04. 06. 2024. u 10:18

ODBOJKAŠI Japana će drugu nedelju Lige nacija igrati pred svojim navijačima u Fukuoki, a prvi rival biće im Iran sa kojim se sastaju od 12.20.

ПОДРШКА СА ТРИБИНА НОСИ САМУРАЈЕ: Повратак носилаца игре би требао да буде довољан за рутинску победу Јапанаца

Foto: Profimedia

Japan je jedna od najboljih reprezentacija na svetu, a sigurno su najzanimljiviji za gledanje zbog eksplozivnosti i energije sa kojom igraju.

Iako su bili bez nosilaca igre Išikave i Takahašija tokom prve nedelje, ostvarili su tri pobede protiv Srbije, Kube i Argentine, dok im je jedini poraz nanela Italija koja je igrala u najjačem sastavu.

Filip Blan radi sjajan posao od kada je preuzeo ''samuraje'', prošle godine su osvojili treće mesto u Ligi nacija, a sada ponovo napadaju medalju i žele što bolje da se pripreme za Olimpijske igre u Parizu.

Danas će imati podršku sa prepunih tribina u Fukuoki, a biće jači i za Išikavu i Takahašija koji se vraćaju u sastav, tako da se ne piše dobro Irancima koji su poslednji na tabeli Lige nacija.

Gostujući sastav više nije što je nekad bio, fali im kvaliteta da se takmiče sa najjačima i na prve četiri utakmice su osvojili isto toliko setova.

NAŠ TIP: Japan - Iran hendikep setova (-2,5) (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO