DEJAN DAMJANOVIĆ: Mančini mora da zaradi platu

Ž. U.

10. 06. 2024. u 08:20

BIVŠI fudbaler koji je veći deo svoje karijere proveo u Aziji prognozira ondašnje utakmice 6. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ: Манчини мора да заради плату

FOTO: AP/Tanjug

JEMEN – NEPAL        1-1&3+

Jemen je klasa za Nepal. Posle pola godine, uspeh i znatno ubedljiviju pobedu očekujem da ostvari pred svojim navijačima.

S. KOREJA – MJANMAR   1&3+

 Domaćin je izraziti favorit, što bi na terenu morao da potvrdi.

JAPAN – SIRIJA         GG

Na azijskom kontinentu, Japan je bio i ostao fudbalska velesila. Lider je grupe B i jedna od retkih reprezentacija čija odbrana u dosadašnjim kvalifikacijama nije kapitulirala. Domaćin je rasterećen prolaskom u narednu fazu, dok je Sirija selekcija koja napreduje, što obećava uzbuđenja ispred oba gola.

JUŽNA KOREJA – KINA    2-3

Kormilo Kine je u februaru preuze hrvatski stručnjak Branko Ivanković, koji je imao dobar start u duelima sa Singapurom (2:2 i 4:1). U okršaju za prvo mesto grupe A trebalo bi da Kinezi pruže favorizovanom domaćinu jak otpor.

AUSTRALIJA – PALESTINA      1-1, 4+

Domaćin će na ovom meču biti ubedljiv i efikasan.

FIKS INDONEZIJA – FILIPINI   1

Indonezija blista otkako je reprezentaciju preuzeo južnokorejski stručnjak Šin Tae Jong, prvi čovek koji je u Aziji osvajao Ligu šampiona kao igrač i trener. Drugo mesto i prolazak u narednu fazu domaćin bi morao da kapariše duelom na svom terenu protiv Filipina.

TAJLAND – SINGAPUR     GG&3+

Goleada ne bi smela da izostane iz okršaja reprezentacija koje gaje ofanzivan stil.

KATAR – INDIJA       GG&3+

Šampion kontinenta Katar drži lidersko mesto u svojoj grupi, rapoložen je za nadigravanje u derbiju sa Indijom.   

FIKS IRAN – UZBEKISTAN       1&0-2

Duel vodećih reprezentacija grupe E. Prvi meč u Uzbekistanu obilovao je goleadom (2:2), koja će se teško ponoviti u Teheranu. 

FIKS S. ARABIJA – JORDAN     1&3+

Saudijska Arabija je poslednje gostovanje Tadžikistanu završila samo sa osvojenim bodom, što je najveće iznenađenje dosadašnjih kvalifikacija. Tim koji će Roberto Mančini odabrati za duel sa Jordanom sada mora da odigra mnogo ubedljivije. Najplaćeniji selektor na svetu svoja primanja može da opravda samo trijumfom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije