KVALITET JE NA STRANI ALŽIRA, ALI: Pune tribine stadiona ''Nelson Mandela'' su umele da budu kobne i za mnogo jače ekipe

Novosti online

10. 06. 2024. u 10:40

U okviru afričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo fudbaleri Ugande će ugostiti Alžir na ''Nelson Mandela'' stadionu u Kampali (18.00).

КВАЛИТЕТ ЈЕ НА СТРАНИ АЛЖИРА, АЛИ: Пуне трибине стадиона Нелсон Мандела су умеле да буду кобне и за много јаче екипе

Foto: Profimedia

Grupa ''G'' je jedna od najujednačenijih u ovim kvalifikacijama i nakon tri odigrana kola čak četiri reprezentacije imaju po šest osvojenih bodova.

Zbog gol-razlike prvi je Alžir, a odmah iza njega su Gvineja, Uganda i Mozambik.

Alžirci su kvalifikacije otvorili pobedama nad Somalijom i Mozambikom, ali nakon toga je usledio slab nastup na Afričkom kupu nacija koji je koštao trenera Belmadija posla, a nakon toga je kormilo preuzeo Vladimir Petković koji je na svom debiju pre par dana poražen od Gvineje (1:2).

Sa druge strane, Uganda je započela porazom od Gvineje (1:2), ali nakon toga su ostvarili uzastopne pobede nad Somalijom i Bocvanom (po 1:0) što ih je vratilo u vrh tabele.

Što se tiče međusobnih duela, ove reprezentacije su se sastale dva puta u poslednje dve godine i u oba navrata su slavili Alžirci, sa 2:0 i 2:1.

Večerašnji meč je jako bitan za oba tima, tako da očekujemo nešto oprezniji pristup i tipujemo duplu šansu na gosta uz malo golova.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!