KEC "KO KUĆA": Eibar ne sme da propusti ovu priliku da se plasira u La ligu

O. M.

12. 06. 2024. u 09:14

BORBE za popunu španske La lige u narednoj fazi stigle su u završnu fazu.

КЕЦ КО КУЋА: Еибар не сме да пропусти ову прилику да се пласира у Ла лигу

Foto: Profimedia

Eibar dočekuje Ovijedo u revanšu polufinala baraža. Prvi meč je završen bez golova.

Domaći teren je velika prednost Eibara koji iz tog razloga nosi ulogu favorita za ovaj meč. Tim je u odličnoj formi na stadionu "Munisipal de Ipurua", sa impresivnim nizom od šest uzastopnih pobeda.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Inače, Eibar je tokom cele sezone u Segundi bio na pozicijama koje vode direktno u La ligu ili odmah ispod njih. Na kraju, ostali su samo jedan bod ispod Valjadolida.

Kod kuće su celu sezonu veoma impresivni, izgubili su samo tri od poslednjih 20 mečeva na stadionu "Munisipal de Ipurua". Štaviše, njihova odbrana je posebno čvrsta, sa četiri utakmice bez primljenog gola u prethodnih šest mečeva pred svojim navijačima.

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

S druge strane, Ovijedo igra prilično neubedljivo na gostovanjima i moraće da značajno popravi igru na strani ako želi da se plasira u finale baraža. Nakon subotnjeg remija bez golova, Ovijedo je pod pritiskom.

Izgubili su šest od prethodnih devet utakmica u gostima, uključujući tri poraza u poslednja četiri susreta, što jasno ukazuje da su autsajderi na stadionu "Munisipal de Ipurua".

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ni istorija međusobnih susreta im ne ide naruku jer su pre samo nešto više od deset dana izgubili na ovom stadionu od Eibara sa 4:3. Ovijedo je rano poveo u tom meču, u petom minutu, ali je već do 38. bilo 2:1 za Eibar. Gosti su smogli snage da izjednače u 81. minutu, ali je domaći tim tada dodao gas i postigao dva gola za sedam minuta, da bi konačnih 4:3 postavio gostujući igrač, inače nekadašnji član Eibara Borha Baston, u sedmom minutu nadoknade izgubljenog vremena.

Eibarova čvrsta odbrana, u kombinaciji sa njihovim efikasnim napadom, čini ih jasnim favoritima za povratak u La ligu. S obzirom na formu Eibara kod kuće i Ovijedovih posrtanja na gostovanju, očekujemo trijumf domaćina u sredu uveče na stadionu "Munisipal de Ipurua".

Eibar je pobedio u osam od poslednjih deset međusobnih susreta, uz dva remija, što je još jedan argument u prilog ovom tipu.

Klikni na link za NAŠ TIP: 1 (kvota 2,01)

KLIKNI I OSVOJI 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Srbija vida rane, Rusija besna, Englezi u šoku, a Hrvati takođe - i to u Zagrebu! Počeo rasplet u grupi E!

EURO 2024: Srbija "vida rane", Rusija besna, Englezi u šoku, a Hrvati takođe - i to u Zagrebu! Počeo rasplet u grupi E!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:26

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška