ŠAMPION NASTAVLJA POBEDNIČKI NIZ: "Pomorcima" preti novi brodolom

O. M.

13. 06. 2024. u 08:50

PALMEIRAS dočekuje Vasko da Gamu u derbiju brazilske Serije A.

ШАМПИОН НАСТАВЉА ПОБЕДНИЧКИ НИЗ: Поморцима прети нови бродолом

Foto: Profimedia

Palmeiras će pokušati da produži trenutni niz bez poraza u svim takmičenjima na pet utakmica, a gosti ulaze u meč nakon poraza od 6:1 i mogli bi da se nađu u zoni ispadanja ako ponove loš dan.

Palmeiras je snažno krenuo u odbranu titule, koju su prošle godine osvojili na volšeban način. Iako su trenutno na sedmom mestu na tabeli, imaju samo tri boda zaostatka za trenutnim liderom lige Flamengom.

Registruj se: 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Uprkos tome, oni su jedan od timova sa najslabijem napadom u diviziji sa samo pet golova u sedam utakmica, a to im je bio poseban problem u mečevima kod kuće gde još nisu postigli nijedan pogodak i imaju ostvaren jedan nerešen i dva poraza. To je i glavni razlog zaostatka za Flamengom.

Međutim, šef Palmeirasa Karlos Martinjo je impresioniran borbenim duhom svog tima u njihovom poslednjem nastupu kada je Lazaro ušao sa klupe i postigao pobednički pogodak protiv Krisiume u 92. minutu.

Registruj se: 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sa druge strane, gosti su pokazali nedostatak karaktera u prethodnom kolu pošto ih je Flamengo demolirao sa 6:1, uprkos tome što su preko Pabla Vegetija  bili u početnom vođstvu od devetog minuta.

Taj poraz je bio Vaskov peti poraz u sezoni, što je zajednički najveći iznos od bilo kog tima u diviziji, podvig koji dele sa tri kluba na dnu divizije. Vasko je postigao više golova od Palmeirasa, sedam u odnosu na pet, ali je sa 17 primljenih golvoa ubedljivo najlošija odbrana lige.

Poteškoće koje su imali do sada u ovoj kampanji ostavile su klub na 15. poziciji nakon prvih sedam mečeva, samo jedan bod iznad zone ispadanja.

Registruj se: 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I kao što Palmeiras nema pobedu kod kuće tako je Vasko izgubio sve utakmice u gostima. Jedna od te dve serije biće prekinuta danas. Verovatnija je opcija da Palmeiras konačno odnese pobedu pred svojim navijačima, naročito imajući u vidu statistiku koja kaže da Vasko baš dugo, od novembra 2015. godine, nije pobedio ekipu Šalmeirasa, ali je ipak sigurnije igrati na golove i "ne birati stranu" u ovom derbiju.

Klikni na link za NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,84)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči