KADA IGRA BRAZIL, UVEK JE ZANIMLJIVO: ''Karioke'' idu na noge ''uzdrmanim'' Amerikancima

V.M.

12. 06. 2024. u 07:40

POSLEDNjU proveru pred početak Kopa Amerike imaće SAD i Brazil koji se sastaju na ''Kemping vorld stadionu'' u Floridi sat vremena posle ponoći.

КАДА ИГРА БРАЗИЛ, УВЕК ЈЕ ЗАНИМЉИВО: Кариоке иду на ноге уздрманим Американцима

FOTO: Tanjug/AP

Iako su osvojili severnoameričku verziju Lige nacija početkom godine, navijači Amerike nisu zadovoljni nastupima svojih miljenika, a da se domaćini nalaze u problemu videli smo sredinom prošle nedelje kada ih je u prijateljskom meču Kolumbija dominantno savladala sa 5:1.

To je Americi bio treći poraz na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, a pored toga po prvi put od 2009. godine su primili pet golova i momentum nije na njihovoj strani pred početak Kopa Amerike na kojem će biti domaćini drugi put u svojoj istoriji (prvi put bilo 2016. godine).

Registruj se: 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor Berhalter se nalazi pod velikim pritiskom, a posle poraza od Kolumbije kritikovao je svoje igrače rekavši da su potcenili protivnika i da se moraju ''probuditi'' pred start Kopa Amerike.

Situacija u redovima domaćina očigledno nije dobra, a posle večerašnjeg meča može postati još gora jer im na noge dolazi siloviti Brazil koji ih je pobedio na poslednjih 11 međusobnih obračuna.

Što se tiče ''karioka'', iskusni menadžer Dorival Žunior je evidentno rešio probleme u reprezentaciji koja je krajem 2023. godine doživela tri uzastopna poraza i pod njegovom trenerskom palicom ostvarili su dve pobede uz remi na tri odigrane prijateljske utakmice.

Registruj se: 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Savladali su Englesku i Meksiko, dok su odigrali remi sa Špancima, što su veoma dobri rezultati s obzirom na situaciju pre njegovog dolaska na klupu početkom ove godine.

Taj trijumf protiv Meksika ostvarili su pre par dana, a heroj pobede bio je mladi Endrik koji je u 96. minutu postigao pobednički gol (3:2) kojim je sedamnaestogodišnjak, koji će uskoro pojačati Real Madrid, ponovo pokazao zašto ga mnogi smatraju za jednog od najvećih talenata današnjice.

Ono što je bitno za Brazilce je to da su počeli bolje da igraju pred Kopa Ameriku na kojoj će biti glavni favoriti uz Argentinu, kojoj će biti orni da se osvete za poraz u finalu poslednjeg izdanja slavnog turnira.

Pitanje je u kakvom će sastavu izaći oba tima na teren, treneri se možda odluče za blage rotacije kako bi odmorili svoje najbolje igrače, ali u svakom slučaju bi trebalo da bude golova na ovom susret s obzirom na fudbal kakav igraju večerašnji rivali, a uz to bismo dodali duplu šansu na ''selesao'' koji je daleko kvalitetniji tim, a i istorijat međusobnih duela je na njegovoj strani.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2&|1+&||1+ (kvota 1,63)

Registruj se: 3000 BONUS DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?! - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!" - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 12:38

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)