PUNA ''MARAKANA'' DAJE VETAR U LEĐA DOMAĆINIMA: Bivši selektor Brazila je napravio opasnu mašineriju od Flamenga

V.M.

12. 06. 2024. u 07:40

FLAMENGO će pokušati da se vrati na vrh tabele Serije A kada u osmom kolu brazilskog prvenstva bude dočekao Gremio na čuvenoj ''Marakani'' (1.00).

ПУНА МАРАКАНА ДАЈЕ ВЕТАР У ЛЕЂА ДОМАЋИНИМА: Бивши селектор Бразила је направио опасну машинерију од Фламенга

Foto: Profimedia

Domaćini igraju sjajan fudbal na startu sezone i dovođenje doskorašnjeg selektora Brazila Titea na klupu se ispostavlja kao pun pogodak za velikana koji se trenutno nalazi u seriji od pet vezanih pobeda u svim takmičenjima.

Iskusni stručnjak je ''naštelovao'' Flamengo koji ''igra kao sat'' i odlično gura u svim takmičenjima u kojima učestvuje. Drugi je na tabeli Serije A, ali ima priliku da se pobedom vrati na prvo mesto, plasirao se u nokaut fazu Kopa libertadoresa, a uz to je dogurao do osmine finala domaćeg kupa.

Potvrdu sjajne forme ''lešinara'' videli smo na njihovom poslednjem odigranom meču pre deset dana kada su savladali Vasko da Gamu sa 6:1.

Zanimljivo je to da su gubili na tom meču, ali kada su ubacili u ''petu brzinu'' Vasku nije bilo spasa, a nije mu pomoglo ni to što je pola meča odigrao sa igračem manje.

Flamengo u svom sastavu ima nekoliko fenomenalnih igrača poput Gabrijela Barbose, Pedra, Evertona, Daglasa Luiza... i očigledno je da je Tite uspeo da pronađe idealne uloge svojim pulenima koji će večeras pokušati da nastave pobednički niz pred punim tribinama ''Marakane''.

Sa druge strane, Gremio je poprilično zauzet u junu i današnji meč će mu biti četvrti od početka meseca, tako da umor može biti faktor na večerašnjem susretu.

Ono što je bitno za ''trikolore'' je to da su obezbedili plasman u nokaut fazu Kopa libertadoresa remijem sa Estudijantesom u poslednjem kolu grupne faze, što im je bilo dovoljno za drugo mesto u grupi ''C'' i sada mogu da se fokusiraju na Seriju A u kojoj nisu imali dobar početak.

Na uvodnih pet utakmica u prvenstvu osvojili su samo pet bodova i nalaze se na razočaravajućem 13. mestu, mada vredi napomenuti da je većina timova u ligi odigrala šest ili sedam, a neki čak i osam utakmica.

Ipak, Gremio je na dva ovosezonska gostovanja postigao samo jedan gol i doživeo dva poraza, tako da baš ne dolazi sa velikim samopouzdanjem na jedan od najlegendarnijih stadiona na svetu.

Zbog nadolazećeg Kopa Amerike, oba tima imaju problema sa izostancima i domaćini će biti bez Pulgara, De la Kruza, Vinje, Varele i De Araskete, dok će kod gostiju meč propustiti Viljasanti, Soteldo, kao i povređeni Geromel, Enrike, Mila i Robert.

Flamengo je u naletu, igra dosta bolje od Gremija, a uz to je odmorniji i imaće značajnu podršku sa tribina protiv ''trikolora'' koji nemaju nijedan osvojen bod na gostovanjima ove sezone i zbog toga verujemo u pobedu Titeovih izabranika.

Klikni na link za NAŠ TIP: 1 (kvota 1,54)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?!, a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!", a Hrvati isto to zbog događaja u Zagrebu - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 14:43

Komentari (0)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)