''CRVENI ĐAVOLI'' IMAJU PROBLEMA NA STARTU SEZONE: I dalje ne znaju za pobedu nakon uvodna četiri kola prvenstva

V.M.

12. 06. 2024. u 08:00

U petom kolu argentinske Profesional lige, Independijente će na ''Libetadoresu'' ugostiti Banfild (2.15).

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ ИМАЈУ ПРОБЛЕМА НА СТАРТУ СЕЗОНЕ: И даље не знају за победу након уводна четири кола првенства

Foto: Profimedia

Domaćini se baš muče na startu sezone i posle četiri odigrana kola nemaju nijednu pobedu, dok su gosti ''probili led'' proteklog vikenda savladavši Njuels old bojs rezultatom 2:0, usput preskočivši Independijente na tabeli.

Nakon solidnih igrača u Kupu Lige profesional u kojem su im dva boda falila da se domognu nokaut faze takmičenja, fudbaleri domaćina su pali u veliku krizu na startu ligaškog dela sezone.

Posle četiri odigrane utakmice sakupili su samo tri boda i zauzimaju 22. mesto na tabeli Profesional lige, a najveći razlog za to su veoma loši napadački nastupi ekipe iz Aveljanede.

Postili su samo dva gola do sada i nalaze se u grupi najnefikasnijih timova argentinskog prvenstva.

Ceh slabih partija platio je menadžer i nekada legandarni fudbaler Karlos Tevez koji je napustio kormilo ''crvenih đavola'' krajem maja, a njegovo mesto zauzeo je prekaljeni Ugo Tokali koji će biti privremeno na klupi dok uprava kluba ne nađe dugoročno rešenje što može biti problem jer funkciju predsednika obavlja Nestor Grindeti koji je takođe privremeno postavljen na to mesto, što jasno govori o problemima unutar kluba.

Sa druge strane ni gostima ne cvetaju ruže na startu domaćeg prvenstva, ali za razliku od Indenpendijentea, Banifld je upisao prvu pobedu u sezoni savladavši Njuels old bojs (2:0) i sada će imati priliku da po prvi put ove sezone upiše uzastopne trijumfe koji bi ga približili sredini tabele.

Kao i domaćin, gost nije uspeo da se dogura nokaut faze u Kupa Lige profesional početkom kampanje, a čak su i bili lošiji od ''crvenih đavola'' u tom takmiečnjeu jer su zauzeli tek osmo mesto u grupi ''A''.

Ako pogledamo nastupe u prvenstvu, ističe se to da ''bušilice'' igraju tvrd fudbal i samo na jednoj od njihove uvodne četiri utakmice viđena su tri gola, dok je na ostalim prolazna bila igra 0-2.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez veoma bitnog šrafa Maurisija Isle koji je otputovao na Kopa Ameriku, dok će meč propustiti Markano, Gonzalez i Himenez.

Gosti isto imaju problema sa povredama i biće bez Maldonada, Kabrere, Rivera, Bonifacija i Soraire.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija vida rane, Englezi u šoku, Hrvati takođe

EURO 2024: Sporan kraj takmičenja u grupi E! Srbija "vida rane", Englezi u šoku, Hrvati takođe

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 19:56

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije