LIDER ČUVA PRVO MESTO: Da li je došlo vreme za novog šampiona u Premijer ligi?

V.M.

13. 06. 2024. u 11:45

U zaostaloj utakmici 11. kola egipatske Premijer lige, fudbaleri Piramidsa će ugostiti Smuhu na ''Stadionu 30. jun'' u Kairu (18.00).

ЛИДЕР ЧУВА ПРВО МЕСТО: Да ли је дошло време за новог шампиона у Премијер лиги?

Profimedia

Piramids igra fantastično ove sezone i deluje kao ekipa koja bi prvi put u svojoj istoriji mogla da osvoji titulu. Ubedljivo su prvi na tabeli sa 55 osvojenih bodova, ali glavni razlog za to je tradicionalno odlaganje mečeva Al Ahlija kojem to savez redovno dozvoljava kako bi što bolje nastupao u Ligi šampiona.

Piramids trenutno ima čak 20 bodova više od Al Ahlija, ali je odigrao čak sedam utakmica više i verujemo da nas očekuje veoma zanimljiva borba za titulu kada ''crveni đavoli'' budu nadoknadili te mečeve.

Ono što se najviše ističe u igri domaćina ove sezone je sjajna defanziva, primili su samo 14 golova do sada, što je ubedljivo najmanje od svih timova u ligi, a za vreme pobedničke serije od devet vezanih trijumfa uoči današnjeg duela, samo su dva puta vadili loptu iz svoje mreže.

Što se tiče Smuhe, ona takođe igra dobro u poslednje vreme i na minulih pet utakmica sakupila je deset bodova. Trenutno je šesta na tabeli, ali ima samo dva boda manje od trećeplasiranog ZED-a, tako da se može boriti za mesto koje vodi u međunarodno takmičenje iduće godine.

Ipak, ako pogledamo tradiciju međusobnih duela, ona ne daje puno nade gostima jer ih je Piramids savladao pet puta zaredom, a mi mislimo da će to učiniti i po šesti put.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto