NEMCI NASTAVLJAJU DA SEJU STRAH I TREPET NA EURU: Gostujući sastav teško da će moći da se nosi sa razigranim ''pancerima''

V.M.

19. 06. 2024. u 07:50

NAKON što su ''počistili'' Škotsku sa 5:1, reprezentativci Nemačke će svoju avanturu na Euru nastaviti na ''MHP areni'' gde će od 18 časova ugostiti Mađarsku.

НЕМЦИ НАСТАВЉАЈУ ДА СЕЈУ СТРАХ И ТРЕПЕТ НА ЕУРУ: Гостујући састав тешко да ће моћи да се носи са разиграним панцерима

FOTO: Tanjug/AP

Nemačka je u pravo vreme pronašla stabilnost i sa velikim očekivanjima dočekala je Evropsko prvenstvo. Dovođenje Julijana Nagelsmana na klupu se ispostavilo kao pun pogodak, ''panceri'' mladog stručnjaka igraju prepoznatljivi, napadački fudbal koji se sviđa publici koja se nada da je došlo vreme da se osvoji čevrta titula prvaka Evrope u istoriji, iliti prva od 1996. godine kada su bili najbolji u Engleskoj.

Da se sa razlogom nalaze među najvećim favoritima za osvajanje takmičenja pokazali su na otvaranju Eura kada su u više nego dominantnom stilu savladali Škote sa 5:1.

Blistali su svi igrači ''pancera'', a najviše od svih istakao se Bajernov biser Džamal Musijala koji je odneo zaslugu najboljeg igrača meča sa ocenom od čak 9,4 na flashscore.com

Pored toga što su domaćini i što će imati neverovatnu podršku tokom čitavog prvenstva, sam kvalitet igrača koji na raspolaganju ima Julijan Nagelsman je neverovatan, popunjeni su na svakoj poziciji i kako igraju u poslednje vreme, teško da će iko sem najjačih svetskih reprezentacija moći da ih zaustavi na ovom turniru.

Sa druge strane, Mađari su imali dobre kvalifikacije koje su završili bez poraza zauzevši prvo mesto ispred Srbije u grupi ''B'', ali na samom startu Eura su poraženi od Švajcaraca rezultatom 3:1 i već sada se nalaze u ozbiljnom problemu.

Nisu dobro izgledali na terenu protiv Švajcaraske koja je bila bolji tim većim delom meča i čak je mogla slaviti ubedljivije da je bila smirenija u napadačkoj trećini.

Gosti su u ozbiljnom problemu jer im je poraz na tom meču znatno smanjio šanse da se nađu u osmini finale, jer već sada imaju negativnu gol-razliku (-2) koja može postati znatno gora ukoliko se ''panceri'' raspucaju kako umeju.

Ipak, zanimljivo je da su u skorijoj istoriji međusobnih duela Mađari uspešniji od Nemaca. Neporaženi su na poslednja tri duela sa njima, a pored dva remija ostvarili su i pobedu na njihovom zadnjem meču odigranom u Ligi nacija (1:0).

I pored toga, smatramo da je Nemačka znatno bolji tim u ovom trentku, ne verujemo da će ponovo postići pet golova kao što je bio slučaj protiv Škotske, ali verujemo i tipujemo novu rutinsku pobedu ''Manšafta''.

Klikni na link za NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu