OVAJ MEČ JE PREKRETNICA ZA OBE EKIPE: Pobeda bi značila veliki korak ka nokaut fazi Eura za današnje rivale

V.M.

21. 06. 2024. u 07:45

DANAS ćemo od 18 časova na Euru gledati obračun dve ekipe koje su doživele poraze u prvom kolu kada na ''Olimpijskom stadionu'' u Berlinu koplja budu ukrstili Poljska i Austrija.

ОВАЈ МЕЧ ЈЕ ПРЕКРЕТНИЦА ЗА ОБЕ ЕКИПЕ: Победа би значила велики корак ка нокаут фази Еура за данашње ривале

FOTO: Tanjug/AP

Pred početak takmičenja očekivalo se da ove reprezentacije budu autsajderi u grupi ''D'' s obzirom na to da su tu još Francuska i Holandija, a ako je suditi po rezultatima iz prvog kola, jedina nada za plasman u nokaut fazu biće im to što pored dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe dalje idu i četiri najbolje trećeplasisrane ekipe.

Poljaci su poraženi od Holandije sa 1:2, iako su poveli sredinom prvog poluvremena preko Bukse, međutim, to nije bilo dosta i ''lale'' su na kraju zasluženo slavile golovima Gakpa, odnosno Veghorsta.

Taj neuspeh bio je prvi za ''orlove'' od kada ih je preuzeo Mihal Probjež krajem prošle godine, ali treba napomenuti da su bili bez Roberta Levandovskog na tom susretu. Najbolji igrač u istoriji ove reprezentacije ima problema sa povredom koja ga je mučila pre samog Eura, mada postoji mogućnost da zaigra na njemu, a sam Probjež je na pres-konferenciji uoči meča istakao da bi to čak danas moglo da se desi.

Sa druge strane, Austrijanci su pružili snažan otpor Francuzima, odigrali su dosta dobar meč protiv aktuelnih svetskih vicešampion, ali na kraju ih je neverovatan autogol Maksimilijana Vebera previše koštao (0:1).

Imali su nekoliko šansi da se vrate u meč, ali isto tako su Francuzi mogli da podebljaju prednost, tako da je ovaj rezultat na kraju ipak bio najrealniji.

Austrijanci su pokazali da planiraju da nastave sa igranjem ofanzivnog fudbala na Euru koji ih je doveo do njega, Ralf Rangnik ne planira da odustane od svoje taktike i mogu biti veoma neugodan protivnik svakoj reprezentaciji ukoliko im je dan.

Pomenuti porazi su realno gledano bili očekivani za obe reprezentacije koje znaju da im je današnji meč najznačajniji i može odlučiti to da li će se neko od njih naći u nokaut fazi takmičenja.

Smatramo da je fudbal koji igra Austrija znatno kvalitetniji od Poljskog, verujemo da su bolji tim u ovom trenutku i očekujem da to pokažu na ''Olimpijskom stadionu'' u Berlinu, a uz fiks bismo dodali i golove jer smatramo da Austrijanci neće promašivati kao što je to bio slučaj sa Holanđanima.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 2,75)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)