VREME JE DA SE POSTANE ŠAMPION: Ovo je trenutak koji je Tejtum čekao ceo svoj život!

V.M.

17. 06. 2024. u 11:45

NAŠ večerašnji izbor je Džejson Tejtum čiji Boston seltiksi imaju priliku da pobedom protiv Dalasa pred svojim navijačima u petoj utakmici finala osvoje dugo očekivanu titulu (2.30).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ПОСТАНЕ ШАМПИОН: Ово је тренутак који је Тејтум чекао цео свој живот!

Foto Profimedia

Nakon što je Boston ostvario tri pobede, Dalas je ''odreagovao'' u četvrtom meču dominantnim trijumfom i izbegao je popularnu ''metlu''. 

Sada se serija vraća u ''TD garden'' i Seltiksi će biti motivisani da pred svojim navijačima osvoje titulu koju čekaju od 2008. godine, a ako je osvoje, imala bi poseban značaj jer bi bila 18. u bogatoj istoriji kluba i osamili bi se na vrhu liste najtrofejnijih NBA ekipa.

Jedan od igrača za kojeg verujemo da će biti posebno inspirisan je Džejston Tejtum, sjajno krilo je osporavan većim delom svoje karijere i ''obeležavan'' je kao košarkaš koji nema to što je potrebno da se postane šampion.

Bolju priliku da dokaže da to nije istina od večeras neće imati, ''TD garden'' će biti pun do poslednjeg mesta i sve je spremno da se proslavi titula.

Verujemo da će bivši student Djuka večeras odigrati na visokom nivou i očekujemo da pruži partiju sličnu onoj iz treće utakmice finala kada je nosio Seltikse do brejka sa 31 postignutim poenom.

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +27,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?! - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!" - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 12:38

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače