GOLEADA U NAJAVI IZ FINSKE: Gosti su jedini tim u ligi koji je postigao gol na svakoj utakmici u ligi

O. M.

19. 06. 2024. u 12:19

VPS dočekuje Olulu u 12. kolu finske Veikauslige. Utakmica se igra od 20 časova na "Lemonsoft" stadionu u Vasi.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ ИЗ ФИНСКЕ: Гости су једини тим у лиги који је постигао гол на свакој утакмици у лиги

Foto: Profimedia

Domaćin je istakao kandidaturu za naslov prvaka i pokušaće da se zadrži u trci pobedom protiv današnjeg rivala. Oni su vezali četiri prvenstvene utakmice bez poraza, a pet u svim takmičenjima računajući i Kup.

Prošle sezone su završili kao treći, što im je bio najbolji plasman u 21. veku. Inače, imaju dve šampionske titule, iz perioda neposredno posle Drugog svetskog rata, kada su i tri puta bili viceprvaci, što je uspeh koji su dva puta ponovili krajem devedesetih godina prošlog veka.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Doživeli su dva poraza u ligi, a oba od trenutnog lidera prvenstva Kupsa, dok su savladali trećeg kandidata za titulu, aktuelnog šampiona Helsinki.

Od današnjeg rivala Oulua izgubili su samo jedan međusobni susret od poslednjih 11. Njihovi dueli uglavnom dolaze u rasponu od dva do tri gola, iako je 2020. godine VPs upisao rekordnu pobedu od 6:0 u gostima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Od svih timova u finskoj prvoj ligi VPs najčešće igra "GG", čak 10 od 12 njihovih utakmica je ušlo u tu igru, dok je devet došlo 3+. Kod kuće su postigli bar po jedan gol na svih šest utakmica.

S druge strane, Oulu se i ove, kao i prethodne tri sezone, bori za opstanak. Imaju samo jednu pobedu posle 11 kola i nalaze se na pretposlednjem mestu sa samo dva boda više od "fenjeraša" Ekrenasa.

Sa 23 primljena gola imaju najlošiju odbranu u ligi, ali su istovremeno i jedini tim koji je postigao gol na svakoj utakmici u sezoni (VPS je odigrao 0:0 protiv Marijehamna).

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,14)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška