NEMAČKA ŽELI DA ODRŽI PERFEKTAN SKOR NA EURU: ''Panceri'' će večeras imati najteži zadatak do sada

V.M.

23. 06. 2024. u 07:45

IMPRESIVNI Nemci će pokušati da održe svoj perfektni skor na Euru kada večeras od 21.00 budu ''dočekali'' Švajcarsku na ''Dojče bank parku''.

НЕМАЧКА ЖЕЛИ ДА ОДРЖИ ПЕРФЕКТАН СКОР НА ЕУРУ: Панцери ће вечерас имати најтежи задатак до сада

FOTO: AP/Tanjug

Kada se obezbedili domaćinstvo Evropskog prvenstva, znalo se da će Nemci biti jedni od glavnih favorita na njemu, a kada se na to nadovezao dolazak Julijana Nagelsmana na klupu sve se obistinilo.

''Panceri'' igraju sjajan fudbal, jedan od najlešiih na prvenstvu i dominantno su slavili na uvodna dva kola. Prvo su više nego ubedljivo savladali Škotsku sa 5:1, a nešto manje ubedljivi bili su protiv Mađarske od koje su bili bolji rezultatom 2:0.

Stil igre koji forsira Nagelsman je napadački, on paše tradicionalnom fudbalu kakav ''Manšaft'' voli da igra, navijači to prepoznaju i podrška je na izuzetno visokom nivou za njegove izabranike.

Igrač koji se možda najviše istakao za sada je mladi Džamal Musijala koji igra fenomenalno, sjajni ofanzivni vezista je sjajne igre u dresu Bajerna preneo na dres reprezentacije. Pored toga što dosta učestvuje u igru, izuzetno je i efikasan, te je na oba meča do sada postizao po gol.

Upravo zbog toga ne čudi što je jedan od glavnih favorita za osvajanje nagrade za najboljeg mladog igrača turnira, a ako ovako nastavi mogao bi postati i generalno najbolji igrač Eura.

Najjače oružje Nemačke je napad, postigli su sedam golova do sada, ali večeras će imati najteži zadatak do sada jer im na noge dolaze tradicionalno neugodni Švajcarci.

Oni ni ove godine nisu podbacili, tradicionalno igraju odlično na Euru i gotovo sigurno su obezbedili plasman u nokaut fazu jer su pored pobede nad Mađarskom (2:1), odigrali remi sa Škotima (1:1).

Švajcarci su veoma ogranizovana ekipa, kompaktni su i znaju šta rade na terenu i zbog toga mogu biti neugodan protivnik svakoj reprezentaciji.

Iz godine u godinu spisak selektora Murata Jakina se menja, ali stil igre i rezultati ostaju isti i iskusni stručnjak  sa razlogom dobija velike zasluge za to.

Što se tiče međusobnih duela, ovi timovi su se posledinj put sastali u Ligi nacija 2020. godine i tada su odigrali dva remija rezutlatima 3:3 i 1:1.

Večeras očekujemo određen rotacije u ekipi od oba trenera, ne znamo u kakvim će sastavima izaći i zbog toga oprezno predlažemo duplu šansu na Nemce uz golove.

Klikni na link za NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,43)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru