PANIKA U TABORU HRVATA: Ukoliko ne savladaju ''azure'', gotovo sigurno ispadaju sa Eura

V. M.

24. 06. 2024. u 07:50

REPREZENTATIVCI Hrvatske i Italije će se sastati na ''Red bul areni'' (21.00) u utakmici koja odlučuje o tome ko će zaigrati u osmini finala Evropskog prvenstva.

ПАНИКА У ТАБОРУ ХРВАТА: Уколико не савладају азуре, готово сигурно испадају са Еура

FOTO: Tanjug/AP

Hrvati su do sada dosta razočarali na Euru i nalaze se u veoma neugodnoj poziciji pred poslednje kolo grupne faze takmičenja. Imaju samo jedan bod na svom saldu i jedino im pobeda nad Italijanima garantuje prolaz u osminu finala, dok im svaki drugi ishod znači gotovo sigurnu eliminaciju.

''Vatreni'' imaju dosta problema u svojoj igri, a to se posebno videlo na otvaranju protiv Španije koja ih je počistila za jedno poluvreme (3:0), a novi slab nastup prikazali su protiv Albanaca sa kojima su remizirali (1:1), tako da kao poslednji u grupi ''B'' dočekuju večerašnji susret.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kako imaju samo jedan bod, jasno je da moraju juriti pobedu, jer su verovatnoće da će se plasirati u osminu finala sa dva sakupljena poena i negativnom gol-razlikom gotovo ravne nuli.

Sa druge strane, Italijani je večeras dovoljan i bod da se nađu u osmini finala. Euro su otvorili pobedom nad Albanijom (2:1), ali nakon toga su ubedljivo poraženi od Španije, mada rezultat to baš i ne pokazuje zbog odlične partije prve zvezde tima i kapitena, Đanluiđija Donarume (0:1).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

''Azuri'' se večeras nalaze u specifičnoj situaciji jer im pobeda i remi donose isto, svakako ne mogu do prvog mesta jer Španija ima bolji međusobni duel, a čak i u slučaju poraza mogu da se nadaju nokaut fazi jer imaju tri sakupljena boda.

Ipak, verujemo da će uraditi sve što je u njihovoj moći da do poraza ne dođe i očekujemo da Lučano Spaleti posebno dobro pripremi večerašnji susret.

Ono što se pokazao kao problem za Italijane je igra centarfora, Skamaka je podbacio u prva dva susreta i možda je došlo vreme da na toj poziciji od samog starta vidimo Raspadorija ili Matea Retegija.

Verujemo da će branioci titule uspeti da se dokopaju nokaut faze sa drugog mesta i očekujemo da ostanu neporaženi protiv Hrvatske na ''Red bul areni''.

KLIKNITE NA LINK ZA NAŠ TIP: X2 (kvota 1,40)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!