OBA TIMA SU NA SJAJAN NAČIN ZAPOČELA KOPA AMERIKU: Nova pobeda bi im značila plasman u osminu finala!

V. M.

26. 06. 2024. u 08:53

TRI sata posle ponoći meč drugog kola grupne faze Kopa Amerika odigraće Venecuela i Meksiko.

ОБА ТИМА СУ НА СЈАЈАН НАЧИН ЗАПОЧЕЛА КОПА АМЕРИКУ: Нова победа би им значила пласман у осмину финала!

FOTO: AP/Tanjug

Obe reprezentacije su veoma dobro započele turnir, ostvarivši veoma bitne pobede. Venecuela je posle preokreta savladala Ekvador, dok je Meksiko u veoma neizvesnom meču koji je bio rešen pogotkom Artege u 69. minutu (1:0).

Zbog toga se obe ekipe nalaze u odličnoj situaciji pred današi meč, nova pobeda bi bilo kojoj reprezentaciji značila prolaz dalje, dok bi i im i remi značio dosta u borbi za nokaut fazu.

To bi posebno veliki uspeh bio za Venecuelu koja na poslednjem izdanju Kopa Amerike nije prošla dalje, iako su tada čak četiri od pet ekipa prolazila dalje u grupnoj fazi takmičenja.

Sa druge strane, Meksiko ne igra toliko često na ovom takmičenju, ali umeo je da napravi ozbiljne rezultata na njemu, a najbolji od svih bio je 1993. godine kada su dogurali do finala gde ih je savladala Argentina.

Ono što je posebno zanimljivo kod Meksikanaca je to u kakvom su sastavu došli na ovo takmičenje. Selektor Haime Lozano napravio je velike promene i izbacio je veterane Himeneza, Očou i Lozana i odlučio se na mlađe snage koje bi trebale da budu osovina tima u budućnosti i plan je da se razviju do 2026. godine kada će Meksko biti domaćin Svetskog prvenstva.

Kao vođa tima ''trikolora'' projektovan je supertalentovani centarfor Santijago Himenez iza kojeg su sjajne sezone u dresu Fejenorda i ako dobro odigra na ovom turniru mogao bi napraviti veliki transfer u neki jači klub iz ''liga petice''.

Što se tiče Venecuele, u pitanju je borbena, kompaktna ekipa koja zna da igra rezultat. Za razliku od Meksikanaca, oslanjaju se na starije igrače i vođe ekipe su Tomas Rinkon i Salomon Rondon koji su debelo zgazili u četvrtu deceniju života.

Za njih bi veliki uspeh bio sam prolaz u osminu finala jer su im kladionice pre početka takmičenja dale najmanje šanse da prođu dalje iz grupe u kojoj se pored današnjih rivala nalaze još Ekvador i Jamajka.

Pošto je ovaj meč jako bitan za obe ekipe, verujemo da će igrati oprezno i zbog toga očekujemo malo golova.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,53)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um