NE ZNA SE KO JE U BOLJOJ FORMI: Gosti su ostvarili pet vezanih pobeda, a domaćini ne znaju za poraz više od dva meseca!

V.M.

26. 06. 2024. u 10:15

U jednoj od zanimljivijih utakmica 20. kola japanske J1 lige fudbaleri Kašima antlersa će ugostiti Gamba Osaku na ''Kašima soker stadionu'' (12.00).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У БОЉОЈ ФОРМИ: Гости су остварили пет везаних победа, а домаћини не знају за пораз више од два месеца!

Foto: Profimedia

Današnji rivali igraju odlično u poslednje vreme i nalaze se u samom vrhu tabele japanskog prvenstva. Trenutno su drugi, odnosno treći sa po 37 osvojenih bodova, što je dva manje od vodeće Mačide i deluje da će se do kraja sezone voditi izuzetno zanimljiva borba za titulu.

Što se tiče forme, prednost ima Gamba Osaka koja se nalazi u strašnom naletu. Neporažena je na devet utakmica u svim takmičenjima, a vredi istaći da je na tim mečevima ostvarila čak osam pobeda, kao i to da je upisala pet vezanih trijumfa uoči današnjeg meča.

Sa druge strane, Kašima je neporažena u prvenstvu više od dva meseca, ali u poslednje vreme je malo posustala i uzastopnim remijima sa Albireksom, odnosno Uravom je propustila priliku da preuzme prvo mesto na tabeli.

Ono što razdvaja ove dve ekipe je stil igre, domaćini su poznati kao napadačka ekipa i sa 33 postignuta gola su među najefikasnijim timova u ligi. Suprotno tome, gosti se uzdaju u svoju odbranu, primili su samo 14 golova do sada, najmanje od svih timova u prvenstvu.

Što se tiče međusonbih duela, u skorijoj istoriji je bolja Kašima koja je slavila tri puta na poslednjih pet duela uz remi i trijumf Gamba Osake.

U prvom delu sezone Kašiva je slavila sa 2:1, a mi verujemo da će i danas oba tima pronaći put do mreže.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!