TRKA ZA TITULU SE NASTAVLJA: ''Cvet Šangaja'' mora slaviti kako bi održao korak za gradskim rivalom

V.M.

26. 06. 2024. u 10:45

U okviru 16. kola kineske Superlige fudbaleri Šangaj šenhue će ugostiti Meižu haku. Meč se igra na ''Šangaj stadionu'' i počinje u 13 časova.

ТРКА ЗА ТИТУЛУ СЕ НАСТАВЉА: Цвет Шангаја мора славити како би одржао корак за градским ривалом

Foto: Profimedia

Od samog starta prvenstva bilo je evidentno da će glavnu reč voditi šangajski rivali Port i Šenhua koji su pokazali da su najbolji timovi u Kini. Očekuje se da bitku za titulu vode do samog kraja, a trenutno prednost ima Port koji je sakupio pet poena više od Šenhue koja je odigrala meč manje od lidera.

Lepu priliku da smanji tu razliku ''cvet Šangaja'' će imati danas u duelu sa Hakom protiv koje je veliki favorit po bukmejkerima, što i ne čudi s obzirom na to da domaćin ne zna za poraz od samog starta sezone. 

Šenhua je na 15 odigranih utakmica ostvarila 11 pobeda uz četiri remija, uz dosta impresivnu gol-razliku, 30:6.

Na startu prvenstva savladala je Haku sa 2:0, a ne bi ni danas trebalo da ima većih problema jer se gosti rezultatski baš muče. Ne znaju za pobedu već mesec dana, a generalno su od samog starta sezone upisali dva trijumf i nalaze se veoma blizu zone ispadanja, izvan koje su samo zbog bolje gol-razlike od Cindao vest kousta koji je prvi tim ispod crte.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO