FIKS NA PEKING: NJegov današnji rival je vezao deset utakmica bez pobede!

V.M.

26. 06. 2024. u 11:15

FUDABLERI Peking guana će u 16. kolu kineske Superlige ugostiti Cangdžou. Meč se igra na ''Vorkers stadionu'' i počeće u 14 časova.

ФИКС НА ПЕКИНГ: Његов данашњи ривал је везао десет утакмица без победе!

Foto: Profimedia

Domaćini su ove godine mislili da možda mogu da se priključe borbi za titulu, ali šangajski timovi Port i Šenhua su im odma ugasili nade svojim fenomenalnim nastupima.

Te dve ekipe će gotovo sigurno voditi bitku za prvo mesto do samog kraja, a na ostalima je da napadnu treć mesto koje vodi u azijsku Ligu šampiona 2.

Peking je trenutno peti na tabeli, igra promenljivo u poslednje vreme i nikako da uhvati zalet. Na minulih pet utakmica sakupio je sedam bodova, što je premalo za tim koji pretenduje na neko od prva tri mesta na tabeli.

Glavni problem ove ekipe je odbrana, primili su čak 18 golova na 15 odiranih utakmica i moraju to popraviti ukoliko misle da se nađu u vrhu tabele.

Sa druge strane, gosti se nalaze u veoma lošoj formi, sakupili su samo dva boda na poslednjih deset utakmica i jedino što ih drži izvan zone ispadanja su sjajni nastupi za vreme marta kada su ostvarili četiri pobede uz iks na pet mečeva.

Trenutno su 12. na tabeli i imaju samo dva boda više od Cindao vest kousta koji je prvi tim ispod crte.

U prvom delu sezone Peking je savladao današnjeg rivala sa 2:0 i verujemo da će to ponovo učiniti.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd