VREME JE DA ''LAKAKA'' PONOVO POSTANE LUKAKU: Gorostasni centarfor je oran da se upiše na Euru

V.M.

26. 06. 2024. u 12:10

NIJEDAN napadač na ovom Evropskom prvenstvu nije imao nesreće kao Romelu Lukaku kojem je VAR poništio čak tri gola, a mi verujemo da je došlo vreme da razbije maler protiv Ukrajine, sa kojom se Belgija sastaje od 18 časova na ''MHP areni'' u Štutgartu.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ЛАКАКА ПОНОВО ПОСТАНЕ ЛУКАКУ: Горостасни центарфор је оран да се упише на Еуру

Foto: Profimedia

Romelu Lukaku je bio najbolji strelac kvalifikacija, postigao je čak 15 golova na njima, ali tu formu nije uspeo da prenese na Euro, tačnije nije imao sreće.

Sjajni centarfor je postigao čak tri gola, dva protiv Slovačke i jedan protiv Rumuna, ali svaki od njih mu je poništen intervencijama VAR-a i može se reći da je ubedljivo najmalerozniji igrač na Evropskom prvenstvu.

Pored toga, Lukaku jeste promašio dosta šansi, ali stalno ulazi u njih i samo je pitanje vremena kada će napadač Čelsija zatresti mrežu.

Danas ima idealnu priliku za to, jer se odbrana Slovačke pokazala kao dosta slabašna u dosadašnjem toku takmičenja, primila je čak četiri gola i verujemo da će gorostasni centarfor to umeti da iskoristi.

Hiljade navijača su po društvenim mrežama pravile kompilacije njegovih promašaja na Euru zbog kojih je ponovo u trendu njegov stari nadimak "Lakaka", koji je dobio preko klipa u kojem je momak u njegovom dresu (samo sa natpisom Lakaka) namerno promašivao čiste gol-šanse aludirajaći na slabu realizaciju Belgijanca, ali mi verujemo da je došlo vreme da probije led i da "Lakaka" ponovo postane Lukaku.

NAŠ TIP: Romelu Lukaku +0,5 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru