"CRVENO-BELA ARMIJA" NE ODUSTAJE OD TITULE: Drogeda je najlošiji tim u gostima i ima najbušniju odbranu u ligi

O. M.

28. 06. 2024. u 09:02

DERI dočekuje Drogedu u 22. kolu irske Premijer divizije. Utakmica se igra na stadionu "Rajan Mek Brajd Brandivel" od 21.45.

ЦРВЕНО-БЕЛА АРМИЈА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ТИТУЛЕ: Дрогеда је најлошији тим у гостима и има најбушнију одбрану у лиги

Foto: Profimedia

Izgleda da će Deri treću godinu zaredom da osvoji drugo mesto u irskoj Premijer diviziji. Posle 21 kola odnosno 22 odirane utakmice (unapred je odigran derbi 25. kola protiv Šamroka zbog obaveza "detelinara" u kvalifikacijama za Ligu šampiona) zaostaju dva boda za Šelburnom, koji je jako počeo sezonu i čini se da će posle 18 godina ponovo biti krunisani.

S druge strane, Deri na titulu čeka od 1997. godine. "Crveno-bela armija" je samo dva puta bila šampion Republike Irske (1989. i 1997. godine) i jednom Severne Irske. ovo ne treba da čudi jer Deri, zvanično Londonderi, je klub irskih rimokatolika iz grada koji se nalazi na teritoriji Severne Irske.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Trenutno su u nizu od tri pobede i neporaženi su u poslednjih pet ligaških utakmica, dok su od sredine aprila izgubili samo jednu od poslednjih 12 utakmica. Nisu primili gol u tri od poslednje četiri utakmice. Ove sezone imaju najbolji napad u ligi sa 34 postignuta gola i treću najbolju odbranu sa 19 primljenih golova.

Kod kuće su u nizu od šest utakmica bez poraza, poslednji put su izgubili od Šamroka u 11. kolu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

S druge strane, Drogedi se izgleda miče tlo pod nogama posle četiri relativno uspešne sezone u Premijer diviziji. Drogeda je u seriji od sedam utakmica bez pobede i samo dva osvojena boda u tom razdoblju. Poslednji su na tabeli, ali samo tri boda udaljeni od pretposlednjeg mesta koje vodi u baraž.

Ns samo jednoj od poslednje četiri utakmice postigli su gol, a sa 37 primljenih golova imaju najlošiju odbranu u ligi. Ujedno su i najlošiji gosti sa samo tri osvojena boda na strani, bez pobede.

NAŠ TIP: 1-1&2+ (kvota 2,19)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili