PARAGVAJ PLAĆA CEH: Brazil se ispromašivao u prvom kolu, vreme je za goleadu

O. M.

28. 06. 2024. u 10:30

BRAZIL se sastaje sa Paragvajem u drugom kolu Kopa Amerike. Utakmica se igra na gradskom stadionu "Elidžent" u Las Vegasu, poznatom i po neobičnom nadimku "Zvezda smrti".

ПАРАГВАЈ ПЛАЋА ЦЕХ: Бразил се испромашивао у првом колу, време је за голеаду

FOTO: Tanjug/AP

"Selesao" je razočarala navijače u prvom kolu odigravši bez golova protiv Kostarike, dok je Paragvaj izgubio od Kolumbije.

Tim Dorivala Žuniora dominirao je kod Kostarikanaca u gotovo svim statističkim kategorijama, uključujući posed lopte (74 odsto), očekivane golove (1,66 prema 0,03) i akcije u kaznenom prostoru protivnika (49 prema dva). Međutim, u najvažnijoj statistici, golovima, ekipe su bile izjednačene.

Čuda na golu Kostarike činio je Patrik Sekeira, golman španskog trećeligaša Ibice. Očigledno je da je Kejlor Navas dobio dostojnog naslednika i mirne duše može da uživa u reprezentativnoj penziji.

Brazil je pre osam godina bio u sličnoj situaciji, kada je u prvom kolu odigrao 0:0 protiv Ekvadora, da bi se u drugom kolu iskalio na nejakom Haitiju koga je savladao sa 7:1.

Brazilu se od 2015. godine nije desilo da u grupnoj fazi Kopa Amerike veže dve utakmice bez pobede, ali to ništa ne mora da znači, jer su 2016. godine ispali u grupi iako nisu imali dva vezana neuspeha.

"Selesao" nije izgubila utakmicu Kopa Amerike od Paragvaja za 90 minuta od grupne faze 2004. godine (2:1), ali je "albiroha" pobedila u poslednja dva susreta, oba puta na penale,  2011. i 2015. godine.

Poslednji put kad je Paragvaj vezao dva poraza na Kopa Americi prvu utakmicu je izgubio od Kolumbije, a i tada se turnir igrao u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ekipa koja u svojim redovima ima Vinisijusa, Rodriga, Rafinju, Paketu i Endrika ne može vezati dve utakmice bez postignutog gola, a verujemo da će Paragvaj platiti ceh za propuštene prilike Brazilaca protiv Kostarike.

NAŠ TIP: Paragvaj - Brazil G|1+&||1+ (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!