"KROKODILI" PLAŠE "PIRATE": Vicešampioni su favoriti

O. M.

28. 06. 2024. u 12:37

NASTAVLjA se KOSAFA kup, takmičenje reprezentacija okupljenih oko Saveza južnoafričkih fudbalskih asocijacija.

КРОКОДИЛИ ПЛАШЕ ПИРАТЕ: Вицешампиони су фаворити

Foto: Profimedia

Danas su na programu utakmice grupe C, a u prvoj se sastaju Lesoto i Sejšeli. Lesoto, iako se to možda na prvi pogled ne bi reklo, nije bez uspeha u ovom takmičenju, gde je u 22 nastupa upisao dva finala i dva polufinala. 

Lesoto je i aktuelni vicešampion, pošto je prošle godine u finalu poražen od Zambije.

Inače, domaćin turnira je Južnoafrička republika, a sve utakmice igraju se u gradu Gebeha, koji je do pre tri godine bio poznat pod imenom Port Elizabet. 

Lesoto u utakmicu ulazi kao izraziti favorit na svim kladionicama i to ne treba nikoga da čudi imajući u vidu renome protivnika, ali i formu ostrvske reprezentacije, koja je vezala sedam poraza, a u poslednjih 16 utakmica ima samo jednu pobedu (1:0 protiv Bangladeša) i remi (0:0 protiv San Marina).

Što se tiče Lesota, dobro je da su "krokodili" samo nominalni domaćini, jer se muče kod kuće, gde nemaju pobedu šest utakmica. Mnogo bolje izgleda njihova istorija utakmica kada se gledaju i gostovanja i utakmice na neutralnom terenu. Lesoto je u poslednjih šest-sedam meseci upisao nekoliko za njih zadivljujućih rezultata, uključujući pobedu nad Zimbabveom i remije sa Nigerijom i Južnom Afrikom.

NAŠ TIP: Lesoto - Sejšeli D2+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HOLIVUDSKI GLUMAC U BRAKU SA SESTROM: Kada su saznali da su u srodstvu uradili su nešto što bi malo ko smeo (FOTO)