LAGANI KEC U JAR: Bocvana je nemoćna pred protivničkim golom

O. M.

29. 06. 2024. u 12:09

JAR će igrati protiv Bocvane u drugoj utakmici KOSAFA kupa na stadionu "Isak Volfson". Domaćin turnira je izraziti favorit, ali rezultati prvog kola ukazuju da su iznenađenja moguća.

ЛАГАНИ КЕЦ У ЈАР: Боцвана је немоћна пред противничким голом

Foto: Profimedia

Južna Afrika je u nizu od 11 utakmica bez izgubljene, odnosno šest ako se računa poraz od Nigerije na penale u polufinalu Afkona.

"Bafana" je odigrala nerešeno 1:1sa Mozambikom na otvaranju, što i nije veliko iznenađenje imajući u vidu dobru formu u kojoj se nalaze "mambe", a naročito kad se zna da se JAR gotovo pretplatila na nerešene u poslednje vreme. Čak osam od poslednjih 10 utakmica su remizirali u regularnih 90 minuta.

Bocvana će ući u ovu utakmicu nakon remija bez golova sa Esvantinijem. Prethodno je pobedila Somaliju u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo. Nešto ranije su pretrpeli minimalna poraz u Ugandi kojim su prekinuli niz od četiri utakmice bez izgubljene.

Na njihovim utakmicama u ovom periodu palo je vrlo malo goova. Samo u pobedi nad Somaliom (3:1) viđeno je više od dva gola, a više od jednog samo još u susretu prijateljske prirode sa Mozambikom (1:1).

Sve to uzevši u obzir, i kada se doda domaći teren, ipak treba očekivati laganu pobedu Južnoafričke Republike.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI ZET POTOPIO ITALIJANE: Švajcarac oženio lepu Srpkinju sa tetovažom koja nosi moćno značenje (FOTO)