PORTUGALAC PREPORODIO BRAZILCE: Kujaba je od ekipe koja ne može da da gol postala tim koji ne može da ga primi

O. M.

29. 06. 2024. u 13:21

U meču 13. kola brazilske Serije A u subotu od 23.30 u "Areni Pantanal" sastaju se domaća Kujaba i Bragantino. .

ПОРТУГАЛАЦ ПРЕПОРОДИО БРАЗИЛЦЕ: Кујаба је од екипе која не може да да гол постала тим који не може да га прими

Foto: Profimedia

Kujabu i Bragantino deli šest mesta i isto toliko bodova na tabeli Serije A. Domaći tim je 14. mestu dok su gosti na osmoj poziciji.

Domaćini su neporaženi u četiri uzastopna prvenstvena meča, a peti jure protiv protivnika koji je u prošlom kolu izgubio od Botafoga.

Kujaba je u međuvremenu remizirala sa Korintijansom (1:1) i taj gol koji je primila pred sam kraj utakmice bio je prvi posle 385 minuta koliko su mrežu čuvali netaknutom.

Stvari za "zeleno-zlatne" počele su da se popravljaju kada je trenersku poziciju preuzeo Portugalac Petit. On je u klub došao da prekine seriju od šest utakmica bez pobede (pet poraza i remi) tokom koje ekipa nije uspela da postigne gol.

Sada se polako vide pldovi njegovog rada, iako je nesrećno primljen taj gol u završnici utakmice protiv Korintijansa.

S druge strane, Bragantino je dobar start sezone pokvario igrama toplo-hladno u poslednje vreme. Već osam utakmcia zaredom jednu pobede, drugu izgube pa se još i dobro drže na tabeli.

A bili su u seriji od osam utakmica bez izgubljene, koja je uključivala i remi sa šampionom Flamengom a koju je prekinuo poraz od Baije sredinom maja.

Gledano od početka sezone, ipak nije preporučljivo igrati na golove utakmice u kojima učestvuje Kujaba, iako uglavnom njihovi mečevi završavaju u rasponu od nula do dva gola. Ovo s toga što povremeno, svaku treću ili četvrtu utakmicu otprilike, a bez nekog objašnjenja, prime ili daju pet golova i onda se opet vrate starim navikama.

NAŠ TIP: X (kvota 3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili