PRAVO NA GREŠKU NE POSTOJI: Gosti moraju da slave kako bi održali korak za gradskim rivalom

V.M.

30. 06. 2024. u 09:40

TAČNO u podne po našem vremenu gledaćemo obračun jednog od najgorih i najboljih timova u kineskoj Superligi kada Cindao vest koust bude dočekao Šangaj šenhuu.

ПРАВО НА ГРЕШКУ НЕ ПОСТОЈИ: Гости морају да славе како би одржали корак за градским ривалом

Foto: Profimedia

Šenhua igra sjajno ove sezone, ne zna za poraz nakon 16 odigranih utakmica i sakupila je čak 40 bodova na njima, međutim to dovoljno za prvo mesto zbog njenog gradskog rivala Porta koji pruža još bolje nastupe.

Port je trenutno prvi na tabeli sa pet poena prednosti u odnosu na ''cvet Šangaja'', ali je odigrao meč više od njega, tako da gosti danas imaju priliku da vrate zaostatak na dva boda.

Pošto se nalazimo na polovini sezone, slobodno se može reći da su pomenute dve ekipe daleko najbolje u Superligi i očekujemo veliku borbu za titulu do samog kraja.

Šenhua je sredinom nedelje savladala Mežu s 3:0 i tako je samo dodatno pojačala svoju više nego impresivnu gol-razliku koja sada iznosi 34:6 i u sjajnom ritmu dočekuje današnji meč pošto joj je to bila četvrta pobeda na poslednjih pet utakmica.

Sa druge strane, Cindao vest koust je novajlija u eliti i to se vidi po njegovim rezultatima. Ostvario je samo tri pobede do sada i poslednji je na tabeli, mada primera radi ima samo tri poena manje od desetoplasiranog Šenžena što dovoljno govori o gužvi u donjem domu tabele.

Forma domaćina je poprilično slaba, sakupio je samo jedan poen na minulih pet utakmica i vezao je tri uzastopna poraza uoči današnjeg meča na kojem realno gledano nema neke šanse.

U prvom delu sezone Šenhua je savladao Vest koust s 2:0, a mi očekujemo novi rutinski trijumf ''cveta Šangaja''.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor