"RATNICI" DRŽE SVE U SVOJIM RUKAMA: Branilac trofeja je i prošlu sezonu otvorio porazom

O. M.

30. 06. 2024. u 12:15

BRANILAC titule Zambija sastaje se sa Zimbabveom u drugom kolu B grupe KOSAFA kupa.

РАТНИЦИ ДРЖЕ СВЕ У СВОЈИМ РУКАМА: Бранилац трофеја је и прошлу сезону отворио поразом

FOTO: Profimedia

Za "metke" je ova utakmica biti ili ne biti jer su u prvom kolu poraženi od Kenije pa bi u slučaju novog neuspeha izgubili sve šanse za plasman u polufinale.

Čak i u slučaju da Komori pobede Keniju Zambija bi ispala sa tri boda iz poslednjeg kola jer im ne bi odgovarao nijedan ishod iz utakmice Kenija - Zimbabve.

Zambija je u jako lošoj seriji rezultata. U poslednjih deset utakmica upisala je samo jednu pobedu, prijateljsku protiv Malavija. Posle dobrog starta u kvslifikacijama za Mundijal vezali su tri poraza pa će verovatno propustiti priliku da e nađu na završnici iako će na naredno Svetsko prvenstvo ići najmanje devet, a možda i deset reprezentacija.

S druge strane, Zimbabve je pobedom nad Komorima prekinuo niz od devet utakmica bez pobede. "Ratnicima" takoe ne cvetaju ruže u kvalifikacijama za Mundijal i verovatno neće izboriti vizu za Severnu Ameriku.

Zimbabve drži sve u svojim rukama kad je reč o plasmanu u polufinale. S obema pobedama do kraj bili bi sigurno prvi, a možda im i samo trijumf nad Zambijom bude dovoljan da obezbede prolaz bilo kao prvi bilo kao najbolja druoplasirana ekipa.

Ipak, Zambiju nikada ne treba otpisivati jer su i prošli KOSAFA kup otborili porazom, a na kraju podigli pobednički pehar.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,80)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor