PARTIZAN SE SPREMA ZA LIGU ŠAMPIONA: "Crno-bele" očekuju ozbiljne pripremne utakmice na turniru u Moskvi

V.M.

03. 07. 2024. u 08:11

FUDBALERI Partizana su se zaputili u Moskvu gde će pokušati što bolje da se pripreme za predstojeću sezonu, tamo će učestvovati u malom prijateljskom turniru na kojem će imati ozbiljne rivale u vidu CSKA i Dinama Moskve.

ПАРТИЗАН СЕ СПРЕМА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Црно-беле очекују озбиљне припремне утакмице на турниру у Москви

FOTO: FK Partizan

Nakon turbulentne sezone Partizan se odlučio na novu rokadu na klupi, ko zna koju po redu u poslednjih nekoliko godina, a kraj aut-linije naći će se dobro poznato lice - Aleksandar Stanojević.

Popularni Stanoje je drago lice navijačima Partizana jer je bio poslednji trener koji je vodio ''crno-bele'' do plasmana u Ligu šampiona u svom prvom mandatu, dok je u drugom bio nadomak osvajanja titule koju je izgubio sa samo dva boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Od Stanojevića Partizan zna šta će dobiti, igraće čvrst, borben fudbal i verovatno će se ekipa bazirati na nešto iskusnijim igračima, što se i vidi po pojačanjima crno-belih koji su već na početku prelaznog roka doveli pet fudbalera.

Najnoviji fudbaler "parnog valjka" je levi bek Mario Jurčević koji je juče potpisao trogododišnji ugovor sa klubom, a pre njega srpskog velikana su pojačali Mujakić, Arijaga, Zubairu i povratnik Đorđe Jovanović.

Partizan je već odigrao jedan prijateljski meč sa Bravom koji ga je savladao s 2:1, a sada mu predstoje ozbiljniji protivnici na turniru u Moskvi gde će ukrstiti koplja sa CSKA i Dinamo Moskvom.

Ti mečevi bi trebali da pokažu Stanojeviću na koga može ozbiljno da računa, a iskusni strateg nema mnogo vremena da eksperimentiše sa ekipom jer ga već krajem meseca očekuje start domaćeg prvenstva koje će otvoriti protiv Napretka u Kruševcu, kao i dvomeč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će igrati sa Dinamom iz Kijeva.

Današnja provera biće veoma ozbiljna za srpskog vicešampiona jer je Dinamo iz Moskve jedna od najboljih ruskih ekipa. ''Plavo-beli" su protekle sezone bili nadomak titule, držali su lidersku poziciju sve do same završnice šampionata kada im je u poslednjem kolu bio dovoljan bod protiv Krasnodara, ali nisu uspeli da ga osvoje i porazom su otvorili vrata prvog mesta Zenitu što je ekipa iz Sankt Peterburga znala da iskoristi (pobedili Rostov 2:1).

To bi bila prva titula Dinamu od raspada Sovjetskog Saveza, ali svakako i pored toga što je nisu osvojili evidentno je da klub ide u dobrom pravcu i vraća se u sam vrh ruskog fudbala.

Većih promena u ekipi nije bilo što se tiče igračkog kadra, dovedeno je par pojačanja, dok klub niko nije napustio, tako da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi.

Ekipa iz prestonice je do sada takođe odigrala jedan prijateljski meč u kojem je doživela poraz od Ahmata (0:3).

Što se tiče predloga, pošto je u pitanju prijateljski meč na samom početku priprema, verujemo da ćemo gledati meč sa dosta prilika pošto odbrane timova još nisu uigrane i očekujemo da bude golova.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |1+&3+

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!