BIĆE ZANIMLJIVO U RIJU: "Crno-beli" se uzdaju u domaći teren, ali forma i momentum su na strani gostiju

V.M.

03. 07. 2024. u 11:00

U 14. kolu brazilske Serije A fudbaler Vasko da Game će ugostiti Fortalezu. Meč se igra na ''San Žanuariju" i počinje sat vremena posle ponoći.

БИЋЕ ЗАНИМЉИВО У РИЈУ: Црно-бели се уздају у домаћи терен, али форма и моментум су на страни гостију

Foto: Profimedia

Vasko je prošle godine jedva izborio opstanak, a izgleda da ga slična borba očekuje i ove sezone jer se posle 13 odigranih kola nalazi tik izvan zone ispadanja sa 11 sakupljenih bodova, isto koliko ima i Atletiko gojanse koji je prvi tim ispod crte zbog manje ostvarenih pobeda.

"Crno-beli" se nalaze u promenljivoj formi tokom čitave kampanje, a pogotovo na poslednjih pet ligaških utakmica na kojima je upisao samo jednu pobedu uz po dva remija i poraza.

Ono što je posebno zanimljivo kod Vaska je do se radi o izuzetno domaćinskoj ekipi. Svih 11 bodova osvojio je pred svojim navijačima na "San Žanuariju", a vredi napomenuti i to da su na ovom stadionu goleade redovna pojava i u proseku ove sezone su viđena preko tri pogotka na njemu.

Što se tiče Fortaleze, ona igra odlično u poslednje vreme i nalazi se u seriji od četiri vezana meča bez poraza na kojima je upisala čak tri pobede.

Jednu od njih ostvarila je proteklog vikenda protiv Žuventude (2:1) golovima Lusera i Jaga Pikačua.

Zbog te serije dobrih rezultata gosti su se izdigli na tabeli, trenutno su osmi, a ukoliko večeras upišu nova tri boda, mogu se popeti čak na petu poziciju.

Današnji rivali su već odigrali jedan meč ove sezone, sastali su se u Kupu Brazila i tada je u veoma zanimljivoj utakmici boljim izvođenjem penala dalje prošao Vasko (posle 90 minuta bilo je 3:3).

Zbog forme i momentuma blagu prednost dajemo Fortalezi, ali s obzirom na to da je Vasko odličan kod kuće, predlažemo duplu šansu na "trikolore".

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!