KRU JE U OZBILJNOM NALETU: Slavio je na šest od poslednjih sedam duela, a usput postiže i veliki broj golova

V.M.

03. 07. 2024. u 12:08

NA otvaranju današnjeg programa MLS lige fudbaleri Kolumbus krua će ugostiti Nešvil (0.30).

КРУ ЈЕ У ОЗБИЉНОМ НАЛЕТУ: Славио је на шест од последњих седам дуела, а успут постиже и велики број голова

Foto: Profimedia

Posle nešto slabijeg starta kampanje Kolumbus je uhvatio zalet i igra fantastičan fudbal. Nalazi se u sjajnoj formi i na minulih sedam utakmica ostvario je šest pobeda, a poslednja žrtva u nizu bio mu je Nju Ingland koji je ubedljivo savladan sa rezultatom 5:1.

Kru je napadački veoma raspoložen, postigao je deset golova na protekle tri utakmice i u sjajnom ritmu dočekuje današnji meč.

Upravo je taj siloviti napada najjače oružje ekipe iz Ohaja koja je sa 34 postignuta pogotka među najefikasnijima u Istočnoj konferenciji u kojoj trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli.

Večerašnji rival biće im Nešvil kojem je ovo peta sezona u MLS ligi i cilj mu je da se ponovo domogne plej-ofa. Za sada mu dobro ide jer je na 20 odigranih utakmica sakupio 26 bodova, što je dovoljno za sedmo mesto na Istoku.

Ono što se ističe kod nastupa "kojota" ove sezone je to da dosta često igraju remije, čak osam puta su delili plen od starta kampanje i nalazi se u grupi timova koji su najviše puta igrali nerešeno ove sezone.

Današnji rivali su već odigrali jedan meč krajem marta kada su na "Geodis parku" u Nešvilu remizirali rezultatom 2:2.

S obzirom na napadačko raspoloženje domaćina, ne bi trebalo da izostane golova u Ohaju, a uz njih tipujemo i duplu šansu na razigrani Kru.

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak