OČEKUJTE GOLOVE U GRADSKOM DERBIJU: Domaćin je napadački izuzetno raspoložena ekipa!

V.M.

04. 07. 2024. u 10:08

U zaostaloj utakmici 18. kola estonske Meistrilige gledaćemo gradski derbi u prestonici gde će Levadija ugostiti Floru (18.00).

ОЧЕКУЈТЕ ГОЛОВЕ У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ: Домаћин је нападачки изузетно расположена екипа!

Profimedia

Nakon što je poslednje dve godine titulu osvajala Flora, izgleda je došlo vreme da se na tron vrati Levadija koja igra sjajno od starta sezone. Slavila je na 15 od 19 odigranih mečeva, a uz njih je odigrala tri remija i doživela samo jedan poraz.

Zbog toga se ubedljivo nalazi na prvom mestu tabele sa čak 12 poena prednosti u odnosu na Kalju i Floru koji su mu najbliži pratioci i ukoliko ovako nastavi, domaćin ne bi trebao da ima problema sa osvajanjem titule par kola pre kraja prvenstva.

Što se tiče forme ekipe, Levadija je upisala pet uzastopnih pobeda uz više nego impresivnu gol-razliku na tim mečevima 13:2 i sa razlogom je veliki favorit na današnjem gradskom derbiju.

Takođe, ono što treba istaći kod nje je napadčka igra jer je na 19 odigranih mečeva postigla 47 pogodaka, tačno tri u proseku.

Što se tiče Flore, ona takođe igra solidno, ali to nije dovoljno da se održi korak za sjajnom Levadijom. Iako su gosti neporaženi na posledinjh pet utakmica na kojima su sakupili 11 bodova, to je i dalje četiri manje nego što je lider osvojio u istom periodu.

Flora se pretplatila na golove ove sezone, na 19 odigrnaih mečeva gol-razlika joj je 34:21 i igra gol-gol je često prolazna na njenim utakmicama.

Na prvom ovosezonskom gradskom derbiju bilo je 1:0 za Floru, ali na četiri međusobna obračuna pre toga viđeno je bar po tri gola na svakom meču i danas očekujemo novu goleadu u njihovoj režiji, pogotov jer gosti jure tri boda kako bi smanjili zaostatak za liderom koji bi mogao da iskoristi i pokaže svoj puni nadačaki potencijal.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!