NIKOLIĆ NAPADA PARTIZAN: Bivši trener "parnog valjka" bez milosti prema "crno-belima"

Novosti online

07. 07. 2024. u 07:30

FUDBALERI Partizana se trenutno nalaze u Moskvi gde nastupaju na pripremnom turniru koji im služi da se što bolje spreme za predstojeće obaveze u Ligi šampiona i Superligi Srbije, a današnji meč biće poseban jer će im rival biti CSKA koji sa klupe prevodi bivši trener "crno-belih" Marko Nikolić (18.30).

НИКОЛИЋ НАПАДА ПАРТИЗАН: Бивши тренер парног ваљка без милости према црно-белима

FOTO: M. Vukadinović

Nakon turbulentne sezone Partizan se odlučio na novu rokadu na klupi, ko zna koju po redu u poslednjih nekoliko godina, a kraj aut-linije naći će se dobro poznato lice - Aleksandar Stanojević.

Popularni Stanoje je drago lice navijačima Partizana jer je bio poslednji trener koji je vodio ''crno-bele'' do plasmana u Ligu šampiona u svom prvom mandatu, dok je u drugom bio nadomak osvajanja titule koju je izgubio sa samo dva boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Od Stanojevića Partizan zna šta će dobiti, igraće čvrst, borben fudbal i verovatno će se ekipa bazirati na nešto iskusnijim igračima, što se i vidi po pojačanjima crno-belih koji su već na početku prelaznog roka doveli pet fudbalera.

Listu prevodi dete kluba, povratkni Đorđe Jovanović, a pored njega ističe se štoper Mujakić, dok su "parni valjak" pojačali još Arijaga, Zubairu i Mario Jurčević.

Pre samog turnira Partizan je izgubio od Brava u prijateljskom meču (1:2), ali dosta bolju partiju pružio je protiv Dinama na startu turnira u Moskvi. Iako je gubio sa 0:2, vratio se u završnici meča golovima Šćekića i Takija Nikolića, dok je do pobede došao boljim izvođenjem jedanaestreaca u kojima je, sada već standardno, briljirao golman Aleksandar Jovanović sa dva odbranjena jedanaesterca.

Sledeći rival biće mu CSKA koji se klupi predvodi jedan od najsupešnijih trenera u skorijoj istoriji srpskog velikana, Marko Nikolić.

Nikolić je sa Partizanom osvojio poslednju duplu krunu u klupskoj istoriji u sezoni 2016/17, a i sam je pri dolasku u CSKA istakao da je klupsko bratstvo "armejaca" i "crno-belih" odigralo ključnu ulogu u njegovom preuzimanju ruskog giganta.

Srpskog stručnjaka očekuje težak zadatak u Moskvi jer CSKA nije osvojio titulu punih osam godina, ali on je u svojoj karijeri pokazao da se radi o izuzetno kvalitetnom treneru koji zna da se snađe u svakoj situaciji, a vredi istaći da je već jednom radio u Rusiji kada je vodio Lokomotivu u periodu između 2020. i 2021. godine kada je osvojio Kup Rusije i uveo klub u Ligu šampiona.

"Armejci" su za sada odigrali dva prijateljska meča na startu priprema, savladali su Šinik (2:1) i OFK Beograd (4:1), napadački su raspoloženi i spremni su da napadnu Partizan od prvog minuta.

Iako je njegova ljubav prema Partizanu daleko poznata, Nikolić je veliki profesionalac, njegova četa će biti spremna za ovaj susret i verujemo da "neće imati milosti" prema "crno-belima".

Takođe, vredi napomenuti da će "parni valjak" posle današnjeg susreta na turniru odigrati meč i sa Lokomotivom koji bi trebao biti poslednji pred paklen start sezone u kojem ga očekuje gostovanja Napretku i Ubu uz dvomeč sa Dinamo Kijevom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: CSKA - PARTIZAN 1 (kvota 2,00)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu