GOLOVI SU REDOVNA POJAVA KADA IGRAJU OVI TIMOVI: "Žuta horda" bi da odbrani prvo mesto pred svojim navijačima

V.M.

07. 07. 2024. u 10:20

U apsolutnom derbiju 13. kola noršvkog prvenstva gledaćemo obračun dve prvoplasirane ekipe kada Bode Glimt bude ugostio Bran (14.30).

ГОЛОВИ СУ РЕДОВНА ПОЈАВА КАДА ИГРАЈУ ОВИ ТИМОВИ: Жута хорда би да одбрани прво место пред својим навијачима

Foto Profimedia

Ovo će biti duel timova koji su najviše pokazali u uvodnom delu prvenstva. Blagu prednost ima šampiona i branilac titule Bode Glimt koji je sakupio 30 bodova napsram Branovih 28 uz odigran meč manje, ali u slučaju pobede gostiju situacija na tabeli će se dodatno "zakuvati" i očekuje nas veoma zanimljiv meč.

Kako tradicija nalaže, Bode je napadački najpotentnija ekipa lige, u proseku postiže preko dva gola po meču, a uz to ima i najkvalitetniju odbranu elite sa samo devet primljenih golova.

Jasno je da menadžer Knutsen na svom raspologanju ponovo ima odličan tim spreman da napadne novu titulu koja bi bila četvrta u poslednjih pet godina za "žutu armiju".

Sa druge strane, Bran je remijem u prošlom kolu sa Stromgodsetom (0:0) dopustio Bodeu da se odvoji na plus dva uoči ovog derbija, ali to i dalje ne poništava odlične igra koje pruža tokom ove kampanje.

Ostvario je osam pobeda na 14 odigranih utakmica, a uz to je doživeo samo dva poraza i to je glavni razlog za to što se nalazi u vrhu tabele.

Što se tiče forme, ovi timovi su ujednačeni u poslednje vreme, na minulih pet utakmica sakupili su po osam poena, tako da u sličnom ritmu dočekuju ovaj derbi.

Ako pogledam istorijat međusobnih duela, goleada ne bi smela izostati, igra gol-gol je bila prolazna na poslednje četiri obračuna ovih rivala, a uz to je viđeno čak 17 pogodaka na tim susretima.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu