GENERALNA PROBA PARTIZANA: "Crno-beli" završavaju svoje pripreme utakmicom sa višestrukim šampionom Rusije

Novosti online

10. 07. 2024. u 07:30

U poslednja pripremnoj utakmici fudbaleri Partizana ukrstiće koplja sa Lokomotivom iz Moskve (18.30).

ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ПАРТИЗАНА: Црно-бели завршавају своје припреме утакмицом са вишеструким шампионом Русије

FOTO: FK Partizan

Dosta turbulentno leto puno promena je iza Partizana koji kraju privodi svoje pripreme za iduću sezonu. Najveća promena napravljena je na klupi na koju je po treći put u svojoj karijeri zaseo Aleksandar Stanojević, a pored toga očekivano je napravljen veliki broj izmena u igračkom kadru.

Stanojević je pri svom dolasku "pikirao" nekoliko igrača i uprava mu je ispunila sve želje. Najzvučnije pojačanje je još jedan povratnik Đorđe Jovanović koji je doveden na pozajmicu sa pravom otkupa iz Bazela, a pored njega novopridošlice su još Nihad Mujakić, Kervin Arijaga, Ibrahim Zubairu i Marko Jurčević.

Radilo se i na odlascima, klub su napustili Danilo Pantić, Aranđel Stojković i Mihajlo Petković, a očekuje se da klub napusti i Mateuš Saldanja koji bi trebao da ostane u klubu za vreme kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sigurno je da će Partizan dosta drugačije izgledati na terenu iduće sezone, što zbog kadrovskih promena, što zbog fudbalske filozofije Aleksandra Stanojevića, a to smo videli i u dosadašnjem toku priprema koje su "crno-beli" odradili na Zlatiboru i u Moskvi.

"Parni valjak" je odigrao tri utakmice do sada i na njima je poražen od Brava i CSKA Moskve, dok je jedini trijumf ostvario protiv Dinama iz Moskve (posle penala).

Stanojević je dosta rotirao na tim mečevima u pokušaju da pronađe najboljih 11 koji će otvoriti sezonu, na čijem startu Partizan očekuje paklen raspored.

"Crno-beli" će domaće prvenstvo otvoriti gostovanjima Napretku i Jedinstvu, a pored toga igraće i dvomeč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Današnji rival biće im Lokomotiva, ekipa koja je prošlu sezonu završila na sjajan način, ostvarivši četiri uzatopne prvenstvene pobede, a tu formu prenela je i na ovosezonske pripreme na kojima takođe pruža odlične partije.

Kao i Partizan, ona je odigrala tri utakmica i na njima je upisala pobede protiv Arsenal Tule (2:1) i Baltike (4:1), uz poraz od gradskog rivala Rodine (0:1).

Iako je Lokomotiva preko leta ostala bez bitnih igrača Glušakom i Isidora, uprava je odradila dosta dobar posao dovođenjem nekoliko perspektivnih fudbalera koji su se za sada dobro uklopili i ponovo ih možemo očekivati u borbi za vodeća mesta u ruskom prvenstvu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: GG (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi