"ZELENI" BRANE PREDNOST IZ PRVOG MEČA: Neporaženi niz pred svojim navijačima im daje ogrmono samopouzdanje!

V.M.

13. 07. 2024. u 07:30

U revanš utakmici trećeg kola brazilskog Kupa, fudbaleri Žuventude će pred svojim navijačima protiv Internasionala braniti gol viška zarađen u Porto Alegreu. Večerašnji susret počinje u 21.00 i odigraće se na stadionu "Alfredo Žakoni".

ЗЕЛЕНИ БРАНЕ ПРЕДНОСТ ИЗ ПРВОГ МЕЧА: Непоражени низ пред својим навијачима им даје огрмоно самопоуздање!

Foto: Profimedia

Na prvom susretu koji je odigran pre par dana viđena je veoma interesantna utakmica. Žuventuda je povela krajem prvog dela igre preko Žilberta, a isti igrač je nešto kasnije propustio priliku da sa bele tačke poveća prednost svog tima. To je dalo "vetar u leđa" Internasionalu koji je u 74. minutu preko svog kapitaliste Enera Valensije poravnao rezultat i zatim napao pobedu nošen hukom sa tribina.

Ipak, ne samo da brazilski velikan nije došao do pobede već je i o poražen, a heroj trijumfa Žuventude bio je Luis Ojama koji je u petom minutu sudijske nadoknade odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora posle povratne lopte utišao stadion "Hoze Pineiro Borda".

Pre tog susreta, večerašnji domaćini su više nego rutinski savladali Gremio s 3:0, tako da se nalaze u odličnom ritmu pred ovaj revanš.

Generalno gledano Žuventuda ima dosta uspešnu sezonu, tek se vratila u elitu nakon dugog odsustva i posle 15 odigranih kola nalazi se na 13. mestu, daleko od zone ispadanja i veoma blizu pozicija koja vode u međunarodna takmičenja.

Takođe, "zeleni" su neporaženi na sedam ligaških mečeva pred svojim navijačima, na njima su upisali čak pet pobeda uz dva remija i poznati su kao veoma jaka domaćinska ekipa.

Sa druge strane, Internasional je u krizi i poraz od Žuventude je samo produžio njegov post koji sada iznosi čak pet vezanih utakmica bez pobede.

Iako su na svakom od tih mečeva postizali po gol, nisu uspevali da sačuvaju svoju mrežu što ih je sprečavalo da dođu do trijumfa, ali i pored toga imaju jednu od najboljih odbrana u Seriji A sa samo 11 primljenih golova.

Zanimljivo je to da su osvojili isto bodova kao njihov večerašnji rival, ali ispred njega su na tabeli brazilskog prvenstva zbog bolje gol-razlike.

Menadžer Eduardo Kude je pod velikim pritiskom, njegova ekipa igra ispod očekivanja i ukoliko uskoro ne pronađe način da pokrene svoje izabranike mogao bi postati bivši po pisanju brazilskih medija.

Vredi napomenuti i to da su obe ekipe osvajale kup po jednom u svojoj istoriji, Internasionalu je to pošlo za rukom 1992. dok je Žuventuda isto učinila sedam godina kasnije.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI MILORAD ČAVIĆ?! Majkl Felps: Sva olimpijska zlata u Pekingu sam osvajao protiv dopingovanih!